TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

22:09

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

22:06

ZALJUBLJENA

NUSA DERENDA IN ISAAC PALMA

22:03

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

21:59

GENIJALNO

NINA DONELLI & TARAPANA BAND

21:56

ZASTO ME MUCIS NEVJERO

GRUPA VIGOR

21:53

YOU GOT IT

ROY ORBISON

02. 11. 2023 12:16 | A.D

Aktualova VIP večerja z Lidijo Bačić v Hotelu Dolenj'c

Pokličite, bodite izvirni in si prislužite VIP večerjo!

Lidija Bačić Foto: Aktual

Na Aktualu pišemo novo zgodbo presenečenj za naše poslušalce in gledalce. Če si želite vašega zvezdnika, idola, spoznati od blizu, pokličite na Aktual in povejte, zakaj si ravno vi zaslužite vrhunsko kulinarično druženje z znano Hrvatico. Prepričajte Aktual in Lidijo Bačić na drugi strani telefona, da boste tudi vi najboljša družba za izbranega gosta.

PR.png
Osvojite VIP večerjo z Lidijo Bačić!
RA

Kulinarične dogodivščine se bodo dogajale v Hotelu Dolenj'c, z vami bo tudi Aktualova ekipa, ki vam bo pomagala prebiti led, olajšati komunikacijo. 

aktualova-vip-večerja, radio-aktual, hotel-dolenj'c, nagradna-igra
VIP razvajanje v Hotelu Dolenj'c
Hotel Dolenj'c

V četrtek, 9. novembra bo na drugi strani prekrasno pogrnjene in obložene mize sedela glasbenica Lidija Bačić. Z njo se bo družil tisti, ki bo povedal najbolj izviren razlog, zakaj se želi srečati in kramljati z njo. Pokličite na številko 051 70 80 90, zapojte pesem, zrecitirajte zanimive verze, uporabite domišljijo, bodite izvirni. Seveda lahko večerjo z zvezdo podarite tudi svojemu prijatelju, izbranki, mami … človeku, za katerega veste, da mu bo to veliko pomenilo in ga lepo presenetite.

1686835404-dolenjska-070-1686835062861.jpg
V Hotelu Dolenj'c si lahko privoščite skakanje v največjem trampolinskem parku v Sloveniji!
Aktual

S svojo najljubšo zvezdo boste uživali v kulinaričnih presežkih Hotela Dolenj'c pri Novem mestu, pa v domačih sladicah in sladoledu, če ste bolj športne narave, boste lahko telovadili v največjem trampolinskem parku v Sloveniji, igrali bowling … Možnosti je ogromno. Upajte si in pokličite! Morda je Aktualova VIP večerja z zvezdo v Hotelu Dolenj'c namenjena prav vam.

SILVESTROVANJE V HOTELU DOLENJ'C 

V Silvestrovanje bo v Hotelu Dolenj'c potekalo skozi cel december, vsak petek in soboto v decembru vas bo zabavala živa glasba, za zabavo vaših brbončic pa bo poskrbel ekskluzivni 4 hodni meni - večina terminov je že zasedenih, tako da rezervirajte si svojega čimprej.

aktualova-vip-večerja, radio-aktual, hotel-dolenj'c, nagradna-igra
VIP razvajanje v Hotelu Dolenj'c
Hotel Dolenj'c

SPLOŠNI POGOJI