TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:49

LUDILO BRALE

LUKA NIZETIC FT. SKORO & BITORAJAC

1:44

SUNCE MI OD TEBE DOLAZI

KLAPA RISPET & MISO KOVAC

1:41

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

1:38

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

1:35

ONO KAD

NINA BADRIC

1:31

LJUBAVNA LIMUNADA

DOMENICA

1:26

MI DELAMO GALAMO

KINGSTON

1:21

ONA ME VOLI

LJUBAVNICI

1:18

AJMO PRIJATELJI

NOCNI SKOK

1:14

DANIMA, GODINAMA, SATIMA

DANIJELA MARTINOVIC

O nas

Radio Aktual je v zadnjih letih uspešno stopil na vrh slovenskih radijskih postaj. Dosegli smo absolutni slovenski rekord poslušanosti in prestopili magično številko 300.000 poslušalcev. Številko, ki je ni dosegla še nobena radijska postaja pri nas.

Radio Aktual slovi po glasbi, ki se ti zasidra v srce, simpatičnih voditeljih, radijski produkciji, ki narekuje trende, razprodanih koncertih, izjemni geografski pokritosti in odličnih trženjskih priložnostih.


Samo zabava

Aktual poslušalcu ponuja zabavo, ki se nikoli ne konča! Glasba in Aktualovi glasovi so vedno nasmejani, brez slabih novic, z veliko sonca, morja in kopalk. Redni program bogatijo tudi žurerske oddaje, kot so Aktualova Galama, Petkova Pumpa, Megafešta in seveda še mnoge druge.


Aktualova glasba

Aktual je radio, ki predvaja jagodni izbor zabavnih hitov iz Slovenije in držav s področja Balkana. Najboljše uspešnice slovenskih izvajalcev uvrstimo na lestvico Naših 7, hite s področja nekdanje domovine pa na lestvico Jadranskih 10. Za glasbeni izbor najlepših pesmi skrbi Anita Gošte.


Najboljša ekipa

Ekipa izurjenih producentov, drznih urednikov in priljubljenih voditeljev ustvarja klimo, ki jo začuti vsak poslušalec. Poslušalec pa je tudi so-ustvarjalec programa, saj so vsebine vedno prikrojene željam naših Aktualovcev. Poslušalci bodo pri nas vedno na prvem mestu.