TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:17

SRECA MOJA SI

ISAAC PALMA

6:11

ZORA JE

NEDA UKRADEN

6:08

ZNAM DA NEGDJE ZIVI ZENA

DUSKO LOKIN

5:57

NE VJERUJ VINU

JURAJ GALINA & IGOR DELAC

5:52

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

5:45

WALK OF LIFE

DIRE STRAITS

5:42

DANAS SAM LUDA

JOSIPA LISAC

5:38

PLAMEN IN KRI

ZAN SERCIC

5:34

DA TE MOGU PISMOM ZVATI

KLAPA MASLINA

5:27

KAPETANE, TRIBALI BI DOMA

BORIS OSTRIC, TOMISLAV BRALIC, KLAPA INTRADE IN RIBARI

07. 06. 2016 14:10 | Anita Gošte

PRESTIŽNA NAGRADA: Mlekarna Krepko ima vrhunska kefir in kajmak!

Mlekarna Krepko je dosegla enkraten uspeh!

Mlekarna Krepko iz Laz pri Logatcu je s svojim edinstvenim tradicionalnim Kefirjem Krepko iz pravih kefirnih zrn in tradicionalnim Kajmakom Krepko na mednarodnem ocenjevanju okusov hrane in pijače, ki ga v Bruslju vsako leto organizira Mednarodni inštitut za kakovost okusov iTQi, dosegla enkraten uspeh. Z najvišjo prejeto oceno za kakovost se je uvrstila med najelitnejše proizvajalce hrane in pijače na svetu!

Vsak izdelek se v svoji kategoriji ocenjuje po principu tako imenovane “slepe degustacije”, kar pomeni, da tako embalaža kot proizvajalec izdelka žiriji nista znana. O nagradi odločajo t.i. organoleptični kriteriji, kjer se ocenjujejo vonj, tekstura, okus in pookus izdelka. Letos je stroga žirija med
1.859 prijavljenimi izdelki iz 83 držav nagradila 756 izdelkov, ki so prejela najvišje priznanje.

“V Mlekarni Krepko, ki je v lasti družinskega podjetja Kele & Kele d. o. o., smo izjemno ponosni na priznanje in nagrado našima izdelkoma. Za naš kefir Krepko je to že druga nagrada na takem ocenjevanju, nagrada za Kajmak Krepko pa ne preseneča, saj gre za izjemen dosežek tradicije in znanja, združenega v izjemnem okusu. Kefir Krepko je izdelek, v katerega smo verjeli vse od ideje o proizvodnji tega čudovitega napitka do končnega izdelka z izjemnim okusom, ki ga je s podelitvijo naziva Superior Taste Award že leta 2009 okronala cenjena žirija iTQi. Tudi letos smo s kefirjem ponovili uspeh, s kajmakom pa nadgradili. Nagrada je tudi potrdilo našemu družinskemu podjetju, da smo na pravi poti, in da usmeritve, ki smo si jih zadali, tj. tradicionalno, naravno, zdravo in ekološko, tudi v današnjem hitrem tempu življenja pomenijo veliko oziroma vedno več,” pove Sandra Turnšek, direktorica mlekarne Krepko. “To je nagrada za dvajsetletni trud in vztrajnost odlične ekipe sodelavcev pri specializirani proizvodnji Tradicionalnega kefirja in razvoju novega izdelka Kajmaka. Delo in misli ekipe so usmerjene v stalni razvoj in izobraževanje,” še doda Turnškova.