TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

1:00

ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ZENE

KRUNOSLAV KICO SLABINAC

0:57

ANDEL MOJ SI TI

NENAD VETMA

0:53

DALMACIJO, TI SI ZADNJA LUKA

BRANIMIR BUBICA & KLAPA SEBENICO

0:49

SUPERMEN

DINO MERLIN & ZELJKO JOKSIMOVIC

0:46

LED IN SOL

HELENA BLAGNE

0:42

LIMUNADA

DJOMLA KS FT. PETRA KOVACEVIC

01. 06. 2023 11:07 | Oglasno sporočilo

Roštiljada 2023 - največja zabava na prostem

Zadišalo je po roštilju in dobri zabavi

Osem tisoč obiskovalcev je letos uživalo na tradicionalni Roštiljadi, ki bo ostala v nepozabnem spominu. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Minuli vikend se je odvila neponovljiva Roštiljada 2023, ki je v ljubljanske Stanežiče privabila stare in mlade, velike in male, željne zabave in dobre volje ter vse tiste, ki obožujejo plesne ritme do poznih večernih ur. Največjo zabavo na prostem, kjer je dišalo po čevapčičih, so začinili s pestrim dogajanjem in zažiganjem glasbenikov na odru.

Najbolj vroči dogodek letošnjega leta, tradicionalna Roštiljada 2023, v odlični organizaciji Event24 in Media24, je postregel s tem, kar so obljubljali pred dogodkom - od slastno pečenih dobrot z žara do koncertnega spektakla z domačimi in hrvaškimi glasbeniki. Že po imenu tradicionalnega dogodka, ki velja za največjo zabavo na prostem pri nas, so na svoj račun zagotovo prišli navdušenci nad vročimi dobrotami z žara, saj so Mesnine Anton iz Mesa Kamnik poskrbele, da so se na žaru obračali čevapčiči, pleskavice, hrenovke in druge mesne dobrote.

Stop rostiljada 3.jpg
Tudi letos so se na žaru ves dan obračale okusne dobrote Mesnin Anton iz Mesa Kamnik. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Te so bile še okusnejše z začimbami Maestro in ob spremstvu priljubljenega chefa Bruna Šulmana. Zmagovalec kuharskega šova je dogajanje popestril tudi z zabavno nagradno igro Maestro, ki je zmagovalca Primoža Bedekoviča osrečila z glavno nagrado, vrhunskim žarom in bogatim paketom začimb Maestro, vrhunske začimbe za žar pa so si lahko ves dan z igrami pridobivali tudi obiskovalci.

Stop rostiljada 4.jpg
V obleganem kotičku Maestro sta se v dvoboju igre Zadeni v nulo pomerila tudi zmagovalec Masterchefa Bruno in naključni obiskovalec, ki je za sodelovanje in ščepec navdiha prejel bogat paket nepogrešljivih začimb. Foto: Max Verderber in S.R./M24

NZ rostiljada 2.jpg
Zmagovalcu zabavne igre v Maestro kotičku, Primožu Bedekoviču, so za osvojeni žar in paket začimb Maestro čestitali Danijela Medič, vodje blagovne znamke Maestro, Bruno Šulman in voditelj Rudi Sieger. Foto: Max Verderber in S.R./M24
S.R./M24

Dobrotam z žara so vsi lahko dodali tudi novi Podravkin ajvar Squeeze, prvi ajvar v embalaži za stiskanje za enostavno in ultra natančno doziranje, zraven pa so si lakoto lahko potešili še z Žitovim izvrstnim kruhom Drožnik in novim koruznim Drožnikom z bogatim okusom koruze.

Stop rostiljada 6.jpg
Podravkin ajvar Squeeze, ki je prvi ajvar v embalaži za stiskanje za enostavno in ultra natančno doziranje, je bil pravi hit dogodka. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Stop rostiljada 10.jpg
Dobri hrani z žara je družbo delal najboljši kruh z drožmi, Drožnik iz Žita. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Na prelep sončen dan, popoln za nepozabno zabavo na prostem, je za hidracijo in osvežitev poskrbela vsem dobro znana voda Jamnica.

Stop rostiljada 9.jpg
Jamnica je na dogodku poskrbela za hidracijo in osvežitev. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Zabave željni in odlično razpoloženi obiskovalci pa so lahko nazdravili tudi z ohlajenimi izdelki Pivovarne Union in odličnimi koktajli na osnovi gina Tanqueray in viskija Johnnie Walker Black Label iz podjetja PPD Distribucija.

Stop rostiljada 7.jpg
Pivovarna Union je postregla s svojimi ohlajenimi izdelki. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Stop rostiljada 8.jpg
Priznana barmana iz podjetja PPD Distribucija sta mešala koktajle z ginom Tanqueray in viskijem Johnnie Walker Black Label.

Da plamen zabave nikoli ne bi ugasnil, so simpatične hostese ves dan delile vžigalnike Cricket - ti so še kako prišli prav na koncu koncertnega dogajanja, da so na prizorišču ob prelepi baladi pričarali romantično vzdušje.

Stop rostiljada 11.jpg
Da ognja nikoli ne bi zmanjkalo, so med obiskovalce delili vžigalnike Cricket. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače so se družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih, seveda pa niso pozabili na druga ekskluzivna presenečenja.

OD JELENE ROZGE DO FEHTARJEV

Na najbolj nori zabavi na prostem, Roštiljadi, je vedno poskrbljeno tudi za glasbene poslastice za vse okuse, saj zabavo spremljajo neverjetni nastopi zvenečih imen iz zabavne glasbe, ki so publiko zabavali do jutra. V Stanežičah so tako pred več kot osemtisočglavo množico zabave željnih letos nastopili Dean on The Mike z Aktualovo Galamo, štajerski dvojec Skater, energična Petkova pumpa, najbolj znani žurerji Kingstoni, priljubljena hrvaška pevka Jelena Rozga in njen prijatelj, hrvaški zvezdnik Ivan Zak, ki sta oba zapela svoje največje glasbene hite.

Stop rostiljada 12.jpg
Skater Smacy Jay, Andrej Krpan, Veseljakova voditeljica Nina Cestnik Pavlič, skaterka Saška in Boštjan DJ, ki je ta večer tudi vrtel glasbo. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Stop rostiljada 14.jpg
Glasbenik Dare Kaurič (skupina Kingston) in voditelj Roštiljade, zabavani Rudi Sieger

Stop rostiljada 16.jpg
Priljubljena hrvaška pevka Jelena Rozga je še dodatno razgrela osemtisočglavo množico. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Stop rostiljada 15.jpg
S hrvaškim zvezdnikom Ivanom Zakom so skupaj zapeli vsi obiskovalci. Foto: Max Verderber in S.R./M24

Veliki finale letošnje Roštiljade pa je pripadel t. i. kraljem zabave na slovenski sceni, članom priljubljene skupine Fehtarji, ki so ta večer za žur poskrbeli z razširjeno ekipo. »Mi znamo narediti res dober žur in to smo danes še enkrat dokazali! Roštiljada je zakon v vseh pogledih in smo veseli, da smo zabavali več kot osem tisoč obiskovalcev,« so povedali Fehtarji, ki so na dogodku povzročili pravo evforijo, Roštiljada 2023 pa bo še dolgo odmevala kot najboljša zabava na prostem v letošnjem letu.

Fehtarji, roštiljada, Roštiljada 2023 1
Priljubljeni Fehtarji so še enkrat dokazali, da so kralji zabav.
Wakeupcreation/Event24

Fotogalerija