TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

3:04

O TEBI OVISAN

MARKO TOLJA

3:01

VOLIM BARABU

DANIJELA MARTINOVIC

2:56

IVONA

DJAVOLI

2:52

FALI CVICE

GORAN KARAN

2:48

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

2:44

DANCE THE NIGHT AWAY

MAVERICKS

23. 02. 2023 00:20 | Alenka Sivka

Ko pride Žan Serčič

Po fitnesu pa še malo sladke rekreacije

Lep in simpatičen, vedno zaželen gost Žan Serčič na Radiu Aktual Foto: Rudi Sieger

Ko pride v studio radia Aktual postavni Žan Serčič, se čudežno pojavi veliko pripadnic lepšega spola, ki imajo neke nujne opravke blizu studia. In nikamor se jim ne mudi. Tudi voditeljica v studiu, Mojca Mladenović, je čisto »mehka« in nasmejana, še bolj kot po navadi. A kljub temu je postavila prijaznemu Žanu kar nekaj ostrih, zanimivih vprašanj. Na primer, kdaj bodo na svet prikukali mali »šakalčki«, Žanovi otročiči. Žan brez zadrege pove, da bo krdelo šakalčkov nastalo čez približno deset let, prav tako bo takrat ob njem ženska, ki bo razumela to, kar dela, mu dajala krila in mu jih znala tudi porezat, ko bo to potrebno. Za to, da ima Žan trdne odnose z ženskami, je zaslužna predvsem njegova mama Lidija, pohvali svojo mamo Žan.

Žan ima prav zaradi mame Lidije tudi lepe spomine na rano mladost, na začetke glasbene kariere, ko je pri šestnajstih stopil na oder, v oddaji Slovenija ima talent. Mama ga je brez pritoževanja vozila na vaje, generalke, nastope. Tudi zaradi tega bosta dan žena letos proslavljala skupaj.

Mojca in Žan.
Žan je v zadrego spravil tudi še vedno sveže poročeno Aktualovo voditeljico Mojco Mladenović.
Rudi Sieger

Pa še nekaj žgečkljivega je Žan zaupal Mojci. Pogovarjala sta se o njegovi trdo prigarani lepi postavi, saj zanjo niso zaslužni geni, ampak trdo delo v fitnesu, kar vsak dan. Ima pa na fitnes v Lenartu, kjer se je rodil in odraščal, prelepe spomine, saj je bil nad fitnesom hotel s sobami, kamor je peljal zelo luštno punco, ki jo je osvojil v fitnesu, tako, da sta imela po trdem delu še malo bolj prijetne rekreacije. Vse za lepšo postavo, seveda!

Mojčino naslednje vprašanje je bilo, če si želi še višje. In Žan je povedal takole: »Živim svoje sanje. Včasih sem sanjal, da ljudje pojejo moje pesmi, zdaj jih pa res. Na odru dobim veliko ljubezni, pozornosti, energije. Moji koncerti so razprodani, ljudje pojejo pesmi z mano od prve do zadnje. Deset let dela se obrestuje.«

Žan in telefon.jpg
Žan je s telefona prebral, kakšna sporočila mu pošiljajo oboževalke.
Rudi Sieger

Žan bo imel koncert ob dnevu žena Kostanjevici na Krki, v dvorani La Vie, v soboto, četrtega marca. Oboževalke in oboževalci, rezervirajte si vstopnice!!!

Še eno provokativno vprašanje je postavila Žanu naša Mojca: ali so na njegovih koncertih samo ženske ali so tudi kakšni fantje. Žan: »So. Iskreno.«

Žan Serčič na Aktualu

Poslušajte, kaj vse je zaupal naši Mojci eden najbolj oboževanih pevcev ta hip!

Videogalerija