TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

2:16

WATERLOO

ABBA

2:12

SLUCAJNO

SASA KOVACEVIC

2:08

LAZES MI

MIRAN RUDAN IN DESIGN

2:05

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

2:01

GARDELIN

SEVERINA

1:56

DONESI

LEXINGTON BAND

21. 12. 2022 14:56 | AS

Luka Basi na obisku na radiu in pri frizerki Branki

Če je treba, se Luka uleže tudi na tla, pred Aktualovo jelko. Tudi Žana in Klemen nista bila nič zadržana. Foto: RA

Ko pride v studio radia Aktual lepi Korošec Luka Basi, se ženske stopijo od sreče. In ko zapoje naši Žani Vidmar, da bi se zbujal zraven nje, se stopi tudi Žana. In to je bil šele začetek obiska Luke Basija na radiu Aktual!! Vedno nasmejani Luka je povedal, kako jih je zeblo med snemanjem videospota za pesem Skijaška. Snemali so na Kopah, s kitaristom, ki ni smučal že 16 let in se boji višine, potem veste, da je bilo »zabavno«. Namesto enega so za snemanje porabili tri dni. Tri mrzle dni.

luka-basi, božični-vip-šov, radio-aktual, aktualove-zvezde-pri-tebi-doma
V studiu radia Aktual je vedno vroče, ko pride Luka Basi!
RA

Ko je bil Luka majhen, si je za Dedka Mraza zaželel volan za igranje računalniške igrice oziroma vožnje s Formulo 1. Njegova otroka, sin in hčerka, sta bolj skromna: Božičku sta pisala za čokolado, ta je vedno na prvem mestu njunega seznama.

luka-basi, božični-vip-šov, radio-aktual, aktualove-zvezde-pri-tebi-doma
Kadar pride Luka Basi, je pri nas veselo!!
RA

Ker Luka obožuje presenečenja in rad koga osreči, mu ni bilo težko podati se na pot, in iti v sklopu akcije Aktualove zvezde pri tebi doma še na Vransko, kjer so v frizerskem salonu presenetili prijazno lastnico salona Branko. Njena prijateljica je poklicala na radio Aktual in povedala, da ima rada Luka Basija in da je Branka odlična frizerka, zato si zasluži njegov obisk. In smo šli v akcijo. Na Vransko. Branko smo res dobro presenetili, najprej je v njen salon vstopil Aktualov voditelj Rudi Sieger in prosil, če lahko z Brankinim telefonom pokliče taksi. Nato je vstopil še Luka in zaigral in zapel pesem Taksi. Branka je bila popolnoma osupla. Luka ji je zapel še nekaj pesmi po njenih željah, Branka je pripravila prigrizek in bilo je res praznično in veselo. Presenečenje je uspelo!

image0.jpeg
Luka Basi je z Aktualom obiskal tudi frizerko Branko na Vranskem.
RA

luka-basi, božični-vip-šov, radio-aktual, aktualove-zvezde-pri-tebi-doma
Presenečenje pri frizerki Branki je popolnoma uspelo!
RA

Za vse oboževalce Luka Basija pa še pomembno obvestilo: 10.februarja bo nastopil v ljubljanski Cvetličarni!! Vroč fant v rdečih supergah, z angelskim glasom in super postavo. To je naš Luka!