TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:01

NE KRIJ OCI ZELENE

BEPO MATESIC & DAVID RICOV

0:57

MALA

ZDRAVKO COLIC

0:53

TKO TO TAMO PJEVA

MEJASI

0:50

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

0:47

MA DAJ, OBUCI LEVISICE

DANIEL POPOVIC

0:41

DUGO NISAM BIO MLAD

GORAN KARAN

20. 09. 2024 06:00 | Promocijsko sporočilo

Ostanite svobodni s predplačniškimi paketi Mobi

Preizkusite Mobi in komunicirajte brez omejitev!

Predplačniški paketi Mobi Foto: Telekom Slovenije

Pri izbiri mobilnega paketa se dostikrat poraja dilema, kateri paket izbranega ponudnika ponuja najboljše razmerje med ceno in vključenimi storitvami, ki najbolj ustrezajo potrebam uporabnika. Kljub široki ponudbi, so mobilni paketi sestavljeni vnaprej in uporabnik se pogosto znajde pred kompromisom – preplačana količina enot za klice ali SMS sporočila v zameno za zadostno količino mobilnih podatkov in obratno.

Za vse, ki od svojih komunikacijskih storitev želite več svobode pri izbiri paketa, so pri Telekomu Slovenije pripravili predplačniške pakete Mobi, s katerimi boste telefonirali in brskali ugodneje in brez vezave.

Predplačniški paketi Mobi so tako idealna rešitev za tiste, ki svoje enote raje zakupite sproti in po potrebi, hkrati pa si puščate možnost za nadgradnjo, spremembo ali prekinitev paketa brez obveznosti.

Pakêti Mobi so zaradi svoje večje cenovne dostopnosti odlična izbira tudi za upokojence in otroke, ki zaradi manjše potrebe po količini zakupljenih enot ne potrebujejo klasičnega paketa.

Enostavna uporaba

Prednost predplačniških paketov Mobi je tudi to, da lahko številko začnete uporabljati takoj – brez pogodb in obiskov poslovalnice. Na prodajnem mestu kupite SIM kartico Mobi, nato pa preprosto napolnite svoj račun Mobi in izberete enega od paketov ali pa plačujete po porabi.

Svoj račun Mobi lahko kadarkoli napolnite z vrednostno kartico, ki jo kupite na prodajnih mestih, z VALÚ Moneto, sredstva pa lahko naložite tudi s plačilno ali kreditno kartico na portalu Moj Telekom.

7 dni neomejene komunikacije za samo 1 €

Pri Telekomu Slovenije trenutno poteka super akcija, v kateri vam za samo 1 € nudijo kar 7 dni komunikacije brez omejitev! Ko pa vas predplačniški paket Mobi popolnoma navduši pa preprosto naložite sredstva, izberete svoj paket ali pa še naprej plačujete po porabi.

Več o akciji in predplačniških paketih Mobi na: https://www.telekom.si/mobilno/mobi