TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:21

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

4:17

DIVNO JE BITI NEKOME NESTO

LATINO

4:12

LED IN SOL

HELENA BLAGNE

4:10

CIRI BIRI BELA MARE MOJA

JADRANSKI MAESTRALI

4:06

ZIVIS S NAMA I NASE SI DITE

LIDIJA BACIC LILLE

4:02

NOCAS SE RASTAJU PRIJATELJI

ALEN NIZETIC

24. 07. 2024 17:42 | S.Š.

Znano je, kje bo avgusta nastopil Magnifico

Po težavah s prizoriščem v Tivoliju so organizatorji koncerta ob 30-letnici Magnificovega ustvarjanja zdaj le našli novo prizorišče.

Magnifico je večino svojega glasbenega opusa ustvaril v Tivoliju z razgledom na zelenico, na kateri si je želel praznovati svojo 30-letnico kariere. Foto: Jure Klobčar

“Z veseljem sporočamo, da nam je po nekajmesečni sagi uspelo najti prizorišče, kjer bomo lahko v celoti pripravili koncertni program, kakršnega smo si zastavili ob 30-letnici Magnificovega umetniškega ustvarjanja. Gre za prekrasen ambient Mladinskega golf centra Stanežiče na samem robu Šiške, kjer ima mestni avtobus številka 1 končno postajo,” so sporočili organizatorji.

Foto 2
Magnifico
Jure Klobčar

“Radost je zopet napolnila naša srca, zato vas s prav posebnim zanosom vabimo na vseljudski zlet, na katerem se bomo pod milim nebom in na zeleni travi predajali glasbi in ljubezni do zadnjega dura in zadnjega mola. O vsem vas bomo podrobno obveščali na vseh naših kanalih. Radi bi se zahvalili Športu Ljubljana, MOL in gospodu županu Zoranu Jankoviću, kakor tudi četrtni skupnosti Šentvid, Ragby Klubu in gasilcem PGD Stanežiče – Dvor za odprto srce, dobrodošlico in razumevanje, ki smo ga bili deležni. Posebna zahvala pa gre Magnificovemu občinstvu za neverjetno podporo, ki nam jo namenja in se skupaj z nami veseli tega nepozabnega dogodka,” so zaključili.

Zdaj je torej dokončno. 31. avgusta bo Magnifico nastopil v Stanežičah, organizatorji pa ne dvomijo, da bo koncert nepozaben.