TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:13

TIHO TIHO CAS BEZI

TANJA ZAGAR

13:08

RIBARI

VINKO COCE

13:05

SPLITE MOJ

OLIVER DRAGOJEVIC

12:58

OSTALA SI

MIKI VLAHOVIC

12:53

TI SI PJESMA MOJE DUSE

MISO KOVAC

12:48

I HAVE A DREAM

ABBA

10. 07. 2024 13:26 | AD

Saša Lendero napovedala novo uspešnico

Saša Lendero na potepu z Leo o duhovnosti, materinstvu in odporu do telovadbe

Saša Lendero se je z Leo Mederal Gams podala na Planino nad Vrhniko Foto: Lea Mederal Gams

Lea Mederal Gams je v torkovi oddaji Potep z Leo gostila Sašo Lendero, s katero sta se pod žgočim soncem podali na Planino nad Vrhniko. Med hojo proti vrhu je Saša, ki je že celo kariero videti v odlični formi, priznala, da pravzaprav sploh ne mara telovadbe in da je gene za svoj mladostni videz najverjetneje podedovala od očeta. Njen odpor do rekreacije potrjuje tudi dejstvo, da jo je Lea za svojo oddajo »snubila« že več kot dve leti in celo mislila, da gre Saši s tem krepko na živce. »Ti si meni ful simpatična, ampak ti od mene hočeš, da hodim,« jo je pomirila Saša.

Saša, ki ima z bivšim soprogom Miho Hercegom sedaj že 15 letno hčerko Ario, je Lei zaupala, da je bila ona tista, ki je bila pri vzgoji stroga, je pa ponosna, da sta bila kljub medsebojnim razlikam v razmerju enotna starša.

radio-aktual, potep-z-leo, gremo-v-hribe
Saša in Lea na kratkem predahu na klopi za "ta zmatrane"
Lea Mederal Gams

Po kratkem predahu na »županovi« klopi sta se Saša in Lea dotaknili tudi duhovnosti in sanj, ki so Saši spremenile pogled na življenje. »To je bilo prvič, da so se mi sanje ponavljale in ponavljale […] Meni se zdi, da ti vesolje, ali pa Bog, kakorkoli že to imenujemo, pošilja neke signale, samo ljudje smo tako nepozorni, da jih spregledamo,« je svoje doživetje opisala Saša, ki so ji sanje dale navdih za risanje čudovitih angelov.

radio-aktual, potep-z-leo, gremo-v-hribe
Na vrhu sta uživali v čudovitem razgledu
Lea Mederal Gams

Saša je Lei razkrila tudi, da se v kratkem obeta nova pesem, ki jo bo odpela v duetu s Tilnom Lotričem. »Približno tak odziv doživljam kot pri pesmi Ne grem na kolena,« je zaupala. Do nove uspešnice bo potrebno počakati še do septembra, pravi Saša, ki pa jo lahko na odru vidite že v soboto, 13. 7. Takrat bo namreč pri Domu na Šmohorju potekal četrti letošnji dogodek Laško Gremo v hribe, poleg nje pa bodo nastopili še Dejan Dogaja in skupina Gadi.

23.jpg
13. julija se nad zibelko piva in cvetja pred Domom na Šmohorju obeta nov vrhunski program.
Sviglo production

Oddaja Potep z Leo je na sporedu Aktual TV vsak torek ob 20.00.