TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:37

5 6 PIVA

MEJASI

12:33

SATORI

GRUPA VIGOR FT. ISAAC PALMA

12:28

S TABO JE VEDNO LEPO

SPELA GROSELJ IN DOMEN KUMER

12:24

RUZA S JUGA

SINISA ZUNEC

12:20

DALMATINKA

SEVERINA

12:11

KAPETANE, TRIBALI BI DOMA

BORIS OSTRIC, TOMISLAV BRALIC, KLAPA INTRADE IN RIBARI

05. 07. 2024 08:21 | Promocijsko sporočilo

Elanov kolesarski dan v hribih

Vabljeni na testiranje Elanovih e-koles, ki bo v soboto, 13. 7., potekalo pri Domu na Šmohorju!

Preizkusite vrhunska Elanova e-kolesa na Šmohorju! Foto: RA

Da so Elanova električna kolesa izvrstna izbira za kolesarski izlet po hribih ni več nobena skrivnost. Svojo kakovost in zmogljivost pa letos dokazujejo tudi v okviru projekta Laško Gremo v hribe, kjer na vrhu vsakega hriba vedno znova privabijo pravo množico kolesarskih navdušencev.

elan, gremo-v-hribe, aktual
Elanova e-kolesa na Nanosu
Sviglo Production

Obiskovalci dogodkov so doslej kolesa preizkusili na Jančah, Boču in Nanosu, Elan pa bo s svojimi e-kolesi serije Mantis znova prisoten na četrtem dogodku, ki se bo v soboto, 13. 7., odvil pred Planinskim domom na Šmohorju. Vabljeni, da se med 9:30 in 14:00 torej oglasite na Šmohorju, kjer se boste ob dobri glasbi, hrani in pijači lahko zapeljali tudi z vrhunskim Elanovim e-kolesom.

elan, gremo-v-hribe, aktual
Na Nanosu je Elanovo e-kolo Mantis preizkusil tudi Aktualovec Matjaž Korošec
Sviglo Production

Dobri časi v hribih na Elanovem e-kolesu

Elan je v svetu športa najbolj znan kot globalni inovator in proizvajalec smuči, v zadnjih letih pa si je tudi pridobil status ustvarjalca nepozabnih trenutkov in dobrih časov, ki jih ljudje ob ukvarjanju s športom preživijo v družbi prijateljev in svojih najbližjih. Prav zato ima slogan 'Always Good Times' tako močan, simboličen pomen.

Kljub temu, da je smučanje Elanova primarna dejavnost, pa ta priljubljeni zimski šport ni edina rekreacija, ki jo lahko izvajamo v hribih. Elan, kot znamka s sedežem obkroženem s hribi se tega zelo dobro zaveda, zato so svojo inovacijsko žilico usmerili tudi v gorsko kolesarjenje, ki je idealna aktivnost za pomladne, poletne in jesenske mesece. Elanova kolekcija koles je razdeljena na dva programa. Prvega predstavljajo inovativna, visokokakovostna e-kolesa, drugi program pa gorska in treking kolesa za ženske, moške in otroke.

elan, gremo-v-hribe, električna-kolesa, aktual
Vrhunsko električno kolo Elan Mantis
Elan media

Elanova nova, inovativna, visokokakovostna e-kolesa omogočajo enostavno, zabavno kolesarjenje za kolesarje z različnimi stopnjami znanja za sproščeno vožnjo z družino ali premagovanje zahtevnejših terenov s prijatelji. Nove terene lahko kolesarji raziskujejo z zmogljivim, spredaj vzmetenim gorskim e-kolesom Mantis, ki ga poganja pogonska enota Shimano. Kolesarjem sta na voljo dva modela: Mantis 1 in Mantis 2. Kolo Mantis 1 je najzmogljivejše e-kolo v kolekciji. Zaradi svoje vsestranskosti je primerno za različne terene, odlično pa se obnese na lažjih enoslednicah. Namenjeno je uporabnikom, ki iščejo izredno zmogljivo, zanesljivo e-kolo. Kolo Mantis 2 odražajo vsestranskost, udobnost in enostavnost za vzdrževanje. Primerno je za raziskovanje najrazličnejših terenov, od makadamskih poti v hribovitejših predelih do dostopnejših cestnih poti. Na voljo je v dveh barvnih različicah, ženski in moški. Z modeli Mantis boste v družbi najbližjih uživali ne glede na svojo kondicijsko pripravljenost. Vse komponente so prilagojene za specifiko e-koles in zagotavljajo dolgotrajno življenjsko dobo komponent in kolesa.

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na: https://elansports.com/si_si/kolesarstvo/kolesa/emtb