TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:04

SRNA I VUK

GIULIANO

4:58

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI

4:54

TI DA BU DI BU DA

COLONIA

4:50

STO ZIVOTA

DINO PETRIC FT. KATARINA GRUJO

4:47

DOLAZIM

SEERGEJ CETKOVIC

4:42

NIJE LJUBAV STVAR (SRBIJA)

ZELJKO JOKSIMOVIC

07. 06. 2024 10:39 | Promocijsko sporočilo

S Flikom je plačevanje res enostavno! Ga uporabljate?

Sodelujte v dilemah na našem Facebooku in Instagramu!

Sodelujte v Flik dilemah na našem Facebooku in Instagramu! Foto: RA

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste na pijači ali kosilu s prijateljem ugotovili, da nimate dovolj denarja, da bi pokrili svoj delež računa. Temu je sledila nerodna prošnja, če lahko račun poravna vaš prijatelj, vam pa je ta neljubi dogodek še nekaj časa grenil dan.

Na Aktualu vam bomo zato predstavili storitev Flik, s katero se boste tovrstnim zagatam brez težav izognili! Vsak dan, od ponedeljka, 10. 6. do petka, 14. 6., lahko na našem Facebooku in Instagramu sodelujete v Flik dilemah, s katerimi se boste pobliže spoznali s to vrhunsko storitvijo, ki omogoča, da lahko dolgove svojim prijateljem poravnate že s samo nekaj kliki!

Dolgujete prijatelju? Fliknite vračilo kjerkoli in kadarkoli!

Na rojstnodnevni zabavi izročate darilo prijateljici, ki ste ga kupili skupaj s prijatelji, svojega deleža pa še niste prispevali. Bankomata ni v bližini, nakazilo prek mobilne banke pa bo izvršeno z zamikom. S Flikom vrnete denar le v nekaj sekundah, saj lahko flikate kjerkoli in kadarkoli!

radio-aktual, flik, flik-pay
Flikate lahko na dopustu, med nakupovanjem, sprehodom, na kavču, ...
Freepik

Flik deluje 24 ur na dan, 365 dni v letu

Flik je storitev, ki omogoča sodoben in preprost način plačil ter nakazil med uporabniki vseh bank v Sloveniji. Deluje dan in noč ter vse dni v letu, kar pomeni, da lahko nakazilo izvedete tudi, ko so banke že zaprte – pozno popoldne, zvečer, med vikendi, prazniki in tudi v tujini.

Fliknite plačilo ali zahtevajte vračilo

Za izpolnitev klasičnega plačilnega naloga potrebujete kar nekaj podatkov prejemnika, Flik pa je pošiljanje denarja uporabnikom popolnoma poenostavil. Za nakazilo Flik morate imeti v telefonskem imeniku shranjeno le mobilno številko ali e-naslov prejemnika. Vsak nov stik, dodan v vaš telefonski imenik, najdete tudi v Flik aplikaciji, če pa ste res izjemno hitri, seznam stikov v Flik aplikaciji osvežite z gumbom osveži. Flik omogoča, da svojim stikom pošiljate denar, lahko pa jih, s poslanim zahtevkom, tudi spomnite, da vam denar še dolgujejo. Transakcije Flik so izvedene v samo nekaj sekundah in so brezplačne.

radio-aktual, flik, flik-pay
Vam je prijatelj moral založiti za pijačo? S Flikom mu vrnete v nekaj sekundah!
Freepik

Brez zapletenih postopkov in obrazcev

Na trgu obstaja cel kup finančnih aplikacij, ki omogočajo enostavno pošiljanje denarja med uporabniki, vendar za njihovo uporabo običajno potrebujete nov bančni račun ali vsaj novo kreditno (ali debetno) kartico. S Flikom pa je stvar povsem preprosta! Registrirate se s svojim obstoječim bančnim računom, kar vam bo prihranilo cel kup papirologije. Prav tako pa tudi odgnalo skrbi ali imate na računu dovolj denarja, saj se Flik transakcije vršijo direktno iz vašega bančnega računa, nakazila vaših prijateljev pa ga polnijo nazaj.

Svoj Flik račun ustvarite brez obiska banke

Za aktivacijo potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančne kartice. Če ste stranka bank SKB, Gorenjska banka, N Banka, Addiko Bank, BKS Bank, Deželna banka Slovenije LON, Primorska hranilnica Vipava ali UniCredit Bank, prenesite mobilno aplikacijo Flik Pay.

Stranke preostalih bank lahko do Flik storitev dostopate znotraj svojih mobilnih bank oziroma mobilnih denarnic:

   - Delavska hranilnica - DH Denarnik,

   - NLB - NLB Pay,

   - Nova KBM - mDenarnic@,

   - Intesa Sanpaolo Bank - mobilna banka,

   - Sparkasse - Sparkasse M.Stik.

S Flikom lahko tudi plačujete! Na POS terminalu brezstično skenirajte QR kodo ali prislonite telefon z vklopljenim NFC-jem. Vedno več je prodajnih mestih, ki že omogočajo plačevanje s Flikom. Povprašajte svojega trgovca o možnosti plačila s Flikom.

radio-aktual, flik, flik-pay
S Flikom lahko plačujete tudi na POS terminalu!
Freepik

Trgovci, omogočite svojim strankam plačevanje s Flikom! Več informacij o uporabi sistema Flik na svojih prodajnih mestih najdete TUKAJ.