TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:46

ZIVOTE MOJ

DAVOR BORNO

18:39

ODOH JA

JELENA ROZGA

18:36

SOBICA

POLKAHOLIKI

18:31

PROKLETA NEDELJA

PARNI VALJAK

18:27

MILENA

NOVI FOSILI

18:23

TRAVA ZELENA

SEVERINA

18:16

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

18:12

DANES JE MOJ DAN

KINGSTON

18:07

AKO TE PITAJU

PETAR GRASO

18:01

DALMATINKA

SEVERINA

13. 02. 2024 15:40 | Promocijsko sporočilo

S Petrolom se odpravite na 63. Pokal Vitranc!

Ste že kupili vstopnico za 63. Pokal Vitranc? Brez skrbi, rešitev je na poti! Zavijte na zmagovalni servis in se odpeljite na Vitranc.

Sodelujte v Petrolovi nagradni igri in si oglejte Pokal Vitranc v živo! Foto: RA

Ste vedeli? 4. marca 1961 je potekala premierna tekma za pokal Vitranc, vsakoletno tekmovanje v alpskem smučanju za moške. Izjemno zahteven in nevaren veleslalom je bil takrat izpeljan po trasi Bukovniškega smuka, s štartom pod vrhom Vitranca, ciljem pa na Bukovnikovem travniku. Letos se lahko veselimo že 63. ponovitve napetega tekmovanja, ki vsako leto v Kranjsko Goro privabi množice smučarskih navdušencev.

Boste med njimi tudi vi?

Brezplačne vstopnice za slovenski smučarski spektakel

Pokal Vitranc je zagotovo dogodek, ki si ga v živo želi ogledati marsikateri Slovenec. Zato so v Petrolu pripravili nagradno igro v kateri lahko osvojite dve vstopnici za ogled sobotne tekme Pokala Vitranc, ki bo potekala 9 marca.

Za vstopnici se lahko potegujete na dva načina:

- Nakupujte na Petrolu. Ob vsakem nakupu nad 10 € kodo svojega računa vnesite v kratek spletni obrazec in sodelujte v žrebu.

- Petrolu sledite na družabnih omrežjih. Na Facebook in Instagram profilu poiščite objave pod katerimi lahko sodelujete v nagradni igri.

Petrol, zlati sponzor slovenskega alpskega smučanja

V Petrolu s sponzorstvi že vrsto let podpirajo slovenski šport, prispevajo k njegovemu razvoju ter zvesto navijajo za naše športnike.

Petrol kot zlati sponzor že 17 let podpira tudi razvoj slovenskega alpskega smučanja. Leta 2007 se je Petrol pridružil družini sponzorjev alpskega smučanja, od takrat tesno sodeluje s Smučarsko zvezo Slovenije ter z osebnim sponzorstvom podpira slovenske vrhunske smučarske ase kot je Žan Kranjec.

Ker vedo, da na poti proti vrhu pride prav vsaka podpora, so v Petrolu že tretjič združili moči s SLOSKI – Smučarsko zvezo Slovenije in organizirali akcijo “Smučarski centi”. Obiskovalce na prodajnih mestih Petrola vabijo, da ob nakupu znesek zaokrožijo navzgor in tako podprejo mlade smučarske upe. K zbranim sredstvom bodo v Petrolu prispevali še 10.000 € in tako pomagali, da bo prihodnost našega alpskega smučanja tako odlična, kot je sedanjost.

Poskrbljeno za celotno doživetje

Petrol kot vodilno energetsko podjetje v Sloveniji, ljudi oskrbuje z energijo za življenje. Na 63. Pokalu Vitranc pa bo Petrol poskrbel, da ne bo primanjkovalo niti energije za navijanje!

Poleg tega, da lahko osvojite dve vstopnici za ogled sobotne tekme, bo za vse poskrbljeno na poti na Vitranc in na Vitrancu! Da boste ves čas napolnjeni z energijo za navijanje se ne pozabite ustaviti na najbližjih Petrolovih prodajnih mestih in si privoščite toplo kavo Na poti ter Fresh izdelke. Na sobotni tekmi pa vas bo čakala gastro ponudba, ki bo okrepila vaše navijaške moči.