TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

5:13

ODOH JA

JELENA ROZGA

5:09

TRI DNI SEM LJUBIL

KLAPA SKALA

5:06

TUZNA SU ZELENA POLJA

PRO ARTE

4:58

PUTNIK TVOGA BRODA

MARKO SKUGOR

4:54

TAMO GDJE JE SVE PO MOM

JINX

4:50

ISPOD MARELICE

VLADIMIR KOCIS ZEC

4:45

UN'EMOZIONE PER SEMPRE

EROS RAMAZZOTTI

4:41

VISKI

LIDIJA BACIC

4:38

DIVNA

GRUPA VIGOR

4:31

MOJA

KVATROPIRCI

30. 11. 2023 09:54 | A.D

Goriva Q Max poganjajo vse naše življenjske poti

GREMO! Vprašanje je le S KOM in KAM!

Visokokakovostno gorivo Q MAX poganja vse vaše življenjske poti Foto: Petrol

Ljudje smo si različni, prav tako pa so različne tudi naše poti – tako vsakdanje kot tudi življenjske. Nekatere zjutraj pot zanese v šolo, spet druge v službo, vsi pa kdaj pa kdaj uživamo dan, ko smo popolnoma brez obveznosti in se lahko odpravimo kamorkoli želimo. Na Aktualu nas bo od ponedeljka, 4. 12. do petka, 8. 12., zanimalo, kam bi se odpravili vi in kdo bi vam na poti delal družbo!

Mi bomo stavek začeli z GREMO”, vi pa ga dokončajte na čim bolj zabaven način tako, da poveste KAM in S KOM!

Primer: 

GREMO z Jožetom na severni tečaj, ker imamo razgovor v Božičkovi tovarni igrač.

Svoje odgovore nam sporočite prek telefonske tajnice na 051 70 80 90 mi pa bomo najbolj zabavne odgovore predvajali v etru, da se jim bomo lahko nasmejali skupaj.

Goriva Q Max poganjajo vse naše življenjske poti

Z menjavanjem letnih časov se spreminjajo vozne razmere na cestah. Iz Petrola nas z visokokakovostnimi gorivi Q Max tudi v zimskem času vabijo na zanimive izlete, pri tem pa poudarjajo zanesljivost in varnost v zahtevnejših vremenskih pogojih.

Svet je prepreden s potmi. Nekatere nas vodijo naravnost, druge imajo veliko zavojev in križišč. Morda raje ubiramo bližnjice, zaidemo v slepo ulico ali se vrtimo v krogu. Vedno pa se premikamo in to je najpomembnejše. Vse poti, za katere se odločimo, pa naj bodo napačne ali prave, prinašajo nove izkušnje in priložnosti. Po njih nas poganja marsikaj: iskanje bližine, želja po uspehu, preizkušanje lastnih meja, mladostniške sanje, modrost, pričakovanje ...

radio-aktual, petro, qmax, goriva-qmax, nagradna-igra
Visokokakovostna goriva Q Max iz Petrola poganjajo vse vaše poti
Petrol

Poti, ki jih izbirate, poganjajo tudi Petrolova visokokakovostna goriva Q Max. Nanje se lahko zanesete v vseh letnih časih, tudi v hladnejšem delu leta. Zato v Petrolu ta konec leta vabijo na izlete, ki kljub nižjim temperaturam obetajo zanimive pustolovščine. Podajte se na fotosafari v naravo, sprehod v divjino s psom, vožnjo po cestah z najlepšimi razgledi ali na praznične sejme v čudovito okrašenih bližnjih mestih. Celo vsakdanje poti so lahko novo doživetje, če se nanje odpravimo z zvedavostjo in svežimi pogledi!

Neusahljivo potrebo po gibanju, raziskovanju, predvsem pa življenju in varnosti na vseh popotovanjih poganjajo goriva Q Max, v katero so v Petrolu vložili svoje znanje, ideje in cilje – iti dlje in ponuditi najboljše za vaše vozilo.

Ker v Petrolu vedo, da so pomembne prav vse naše poti. Pot od doma v samostojnost. Vožnja na prvi zmenek, zaradi katerega se vam zašibijo kolena. Potepanje v neznano s prijatelji, ki bo za vedno ostalo z vami. Pa na sestanek, ki vam bo odprl pot do uspeha. Jutranja pot v službo v koloni, ki se nikamor ne premika. V porodnišnico po novo življenje, ki prinaša kup veselja in skrbi. In še enkrat. Prva pot v šolo. Počitnice pri babici. Zadnja pot iz službe v pokoj. Na slovo od prijatelja in srečanje s staro druščino. Nekam daleč stran, pa spet nazaj domov.

radio-aktual, petro, qmax, goriva-qmax, nagradna-igra
Visokokakovostna goriva Q Max iz Petrola poganjajo vse vaše poti
Petrol

Goriva Q Max namreč na vseh poteh, tudi najzahtevnejših, omogočajo optimalno delovanje bencinskega ali dizelskega motorja in popolnoma zaščitijo ključne motorne dele. Poleg manjših izpustov in koncentracij trdnih delcev v izpuhu pa ob stalni uporabi zagotavljajo tudi več prevoženih kilometrov z enim polnjenjem rezervoarja. V hladnejšem delu leta se življenje pač ne ustavi, zato naj ne zmanjka poti, ki mu dajejo veliko začetnico. Gremo?