TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

1:17

PREVISE SUZA U MOM PIVU

PRLJAVO KAZALISTE

1:13

BRAD PITT

SEVERINA

1:09

LAST CHRISTMAS

GLEE

1:06

GLUPACO MOJA

LIDIJA BACIC

1:03

ANGEL VARUH

BOZIDAR WOLFAND WOLF

0:58

JEDNA NA 100

DOMENICA

0:53

TI SI MOJ SONCEK

AGROPOP

0:50

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FEAT. LJUBAVNICI

0:47

SU SU

NOVI FOSILI

0:43

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

10. 11. 2023 13:25 | Alenka Sivka

Tanja verjame v čudeže

Tanja Žagar na Aktualu

Tanja je vedno dobrodošla gostja na Aktualu. Vesela in nasmejana. Foto: Luka Švigelj

Na TV Aktual je prišla večna najstnica Tanja Žagar, kot sta jo napovedala voditelja Martina Švab in Jure ličen. Tanja je v studio zares prinesla nalezljivo pozitivno energijo, smeh in dobro voljo. Ko jo je Jure vprašal, kaj je njen recept za popolno ljubezen, je kar zapela nekaj verzov iz njene pesmi: »Čakam te pet do polnoči, vsak večer.«

Martina je bila čisto navdušena nad njo, vprašala jo je, zakaj se ji v življenju dogajajo čudeži in Tanja je takoj postregla z enim: januarja leta 2017, na petek, trinajstega, ji je neka gospa rekla, da naj ne dovoli, da bi v življenju ostala brez svojih otrok. Tanja je svojega Karla rodila v petek, trinajstega oktobra 2017. No?

Tanja z bendom in našima voditeljema, Ličnom in Martino.
Tanja z bendom in našima voditeljema, Ličnom in Martino.
Sašo Švigelj

Tanja ima čudežev kar na zalogi: dobila je pismo z zgodbo neke ženske, ki ji je napisala, da ni imela stikov z očetom, ko pa je slišala njeno pesem Tiho, tiho čas beži, ga je vseeno poklicala. In prišla z njim na Tanjin naslednji koncert. Ko je Tanja imela intervju, je želela novinarki povedati to zgodbo, pa ji je novinarka rekla: Saj to sem bila jaz.

Tanja je obljubila, da bo prvega decembra na Aktualovem rojstnem dnevu v Stožicah noro, pripomnila pa je, glede na to, da je med nastopajočimi doslej edina ženska, da bi se prireditve morala imenovati Žaguljica in 12 palčkov..