TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

0:36

MAMIS ME

INES ERBUS

0:33

MALO POMALO

KARMA

0:27

TI

IVANA KOVAC

0:21

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

0:14

JA NISAM KOCKAR

SREBRNA KRILA

0:11

LJETO DVAPUT GODISNJE

FRAN

21. 09. 2023 17:44 | Alenka Sivka

Jutranji koncert z Mirom in Tamaro

Miro Todosovski na Aktualu

Miro Todosovski in Martina Švab, ki si je zaželela rojstnodnevno glasbeno željo. Foto: Luka Švigelj

V studio Aktuala je prišel Miro Todosovski, pevec s prekrasnim raskavim glasom in novo pesmijo Starimo, ljubavi. (Ljubezen, starava se), ki mu jo je napisal Martin Žunec. Ko je je v studiu Aktuala zapel, je bila Martina Švab čisto »mehka«: »Jaz se topim. To je vrhunsko,« je dahnila.

miro, jure, martina.jpg
Jure, Martina in Miro so se zabavali v jutrenjam VIP šovu. Nato je prišel še nekdo!
Luka Švigelj

Jure Ličen pa je dodal: »Dlake mi gredo gor. Vsepovsod.« Jure je prebral pismo oboževalca, ki si je Mira in njegovega petja zaželel na poroki, a Miro je povedal, da je žal zaseden do novega leta, morda bi šlo samo še kakšno nedeljo.

miro, tamara.jpg
Tamara Goričanec in Miro Todosovski se poznata in sodelujeta že 15 let!
Luka Švigelj

Martina je Mira vprašala, kaj si prepeva pod tušem, pa je odgovoril, da z leti poje malo manj, zato pa si z njegovo ljubeznijo privoščita razvajanje v kadi. Če pa si takrat zavrtita kakšno pesem, je to največkrat kakšna romantična od Petra Graša. In že je »padla« Martinina želja, saj je pred kratkim praznovala rojstni dan, če Miro lahko zapoje Petrovo pesem Ako te pitaju. Miro je zapel in Martini so se orosile oči.

DSC07388.jpg
Miro Todosovski na Aktualu, zraven pa Tamara Goričanec, Jure Ličen in Martina Švab,
Sašo Švigelj/M24

Takrat se je od nekod prikazala še Aktualovka Tamara Goričanec, ki z Mirom prijateljuje in sodeluje že 15 let in skupaj sta zapela pesem Ovako ne mogu dalje, ki jo v originalu pojeta Kemal Monteno in Danijela Martinović. Bilo je močno, bilo je nepozabno. Šlo je prav do srca.