TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

9:11

SEKO MOJA

LUKA BASI

9:04

TKO SAM JA DA TI SUDIM

OLIVER DRAGOJEVIC

8:55

JA TI MOGU BITI TATA

JOLE

8:52

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

8:47

DALMACIJO

DAVOR BORNO

8:44

UZBUNA

SEVERINA

04. 09. 2023 12:12 | AS

Radio Aktual, najbolj poslušan komercialni radio, tudi na TV

Dober za poslušat in dober za pogledat.

Svoje najljubše radijske voditelje lahko spremljate v akciji tudi prek televizijskega programa TV Aktual. Foto: RA

Radio Aktual, ki je že štiri leta najbolj poslušana komercialna radijska postaja v Sloveniji, lahko od letošnjega marca spremljate tudi na TV! Aktual TV je inovativen televizijski kanal, ki vam omogoča edinstveno izkušnjo spremljanja radijskega programa tudi prek malih ekranov.

Sedaj lahko svoje najljubše voditelje končno vidite v akciji, v besedi in sliki, in vsako skladbo, ki se vrti na Aktualu, v privlačnem videospotu, tako, da lahko glasbo doživite na povsem nov način.S klikom na Aktual TV boste naše najbolj priljubljene izvajalce, kot so Oliver Dragojević, Tanja Žagar, Jan Plestenjak, Petar Grašo, Danijela, Rok‘n’Band, Dražen Zečić, Severina, Žan Serčič in številne druge, pripeljali naravnost v svoj dom.

Z našo odlično novinarsko ekipo pa vsako uro poskrbimo še za ažuren informativni program. In nikoli nam ne zmanjka zanimivih gostov, iskrivih soočenj, podkastov ter studijskih izobraževalnih in kulturnih oddaj. Z nami boste vedno na tekočem in dan boste obogatili z vsebinami, ki jih imate radi.

Aktual TV najdete pri operaterjih T-2 na kanalu 20, pri A1 na kanalu 23, pri Telemachu in Telekomu pa na kanalu 25. Gledate pa ja lahko tudi TUKAJ

aktual-tv, radio-aktual
Radio Aktual je že četrto leto zapored najbolj poslušan komercialni radio v Sloveniji. Dnevno je z nami 290.000 poslušalcev.
RA