TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

7:34

HAPPY DAY

KLEMEN BUNDERLA FT. 3CELOS

7:28

OKUS LJUBAVI

GRUPA VIGOR

7:21

ZELJO MOJA

DORIS DRAGOVIC

7:15

KAKO NAM STVARI STOJE

PRAVILA IGRE

7:07

LIBAR

GIBONNI

6:58

FALI CVICE

GORAN KARAN

31. 08. 2023 13:37 | Alenka Sivka

Bundi prihranil ogromno denarja

Delovne počitnice in pohajkovanje po Sloveniji

Klemen Bunderla je med dopustom raziskal prelepo Križno jamo. Foto: Osebni arhiv

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Klemen Bunderla je imel letos bolj delovne počitnice, če pa si je že kaj privoščil, potem je raziskoval Slovenijo in njene lepote. »Ker sem Gorenjec, sem ugotovil, da je dopust v Sloveniji še najbolj poceni«, pravi Klemen, ki je ponovno občudoval Bled, Predjamski grad in prvič obiskal Križno jamo, ki ga je čisto navdušila. »Križna jama je res prelepa, odkrival sem jo z »laterno« v roki.«

Sicer pa je Klemen pomagal pri obnavljanju stanovanjca za vikend pobeg v Cerknici, samo pomagač je bil zato: »Ker imam dve levi roki.« Polagal je vinil, pomagal prinesti pralni stroj, za katerega je ugotovil, da je presneto težek in nepriročen za prenašanje. Rešila ga je »gurtna«, pravi, kar je gorenjski izraz za močan prepleten povezovalni trak. Prenašati pa je moral tudi raznorazne zaplete z mojstri, ki so zamujali ali pa niso dobro opravili svojega dela in so potem prišli popravljat, kar so »zamočili«.

Chilly .jpeg
Chilly poje več sladoleda kot Klemen. In ima potem seveda prebavne težave.
osebni arhiv

Med delovnim dopustom je Klemna povsod spremljala njegova ljuba psička Chilly, ki prekaša svojega lastnika v količini pojedenega sladoleda. Tudi kornet pohrusta z velikim užitkom.