TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

19:51

TEK JE 12 SATI

E.T.

19:47

DANES JE MOJ DAN

KINGSTON

19:43

VLADARICA

DRAZEN ZECIC

19:39

OSTAVLJAM VAS MOJI NAJDRAZI

MLADEN GRDOVIC & KLAPA MUNITA

19:35

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

19:32

IRONIJA

NINA PUSLAR

17. 05. 2023 18:01 | Alenka Sivka

Kingston na TV Aktual

Vodič Luka v resnici obstaja!

Reno Čibej in Dare Kaurič sta naredila pravi jutranji žur. In povedala nekaj zgodbic z absolvetskih izletov. Foto: Luka Švigelj

Ko pride v veliki tv studio Aktuala skupina Kingston, se prostor še dodatno razsvetli, vse poka od energije. Tudi gostitelja, Žana Vidmar in Klemen Bunderla, sta še bolj živahna kot po navadi, če je to sploh mogoče.

Kingston so na največjem glasbenem studijskem odru v Sloveniji, na odru tv Aktual, izvedli pesem z naslovom Luka vedno ve. Žana in Klemen sta izvedela, da je pesem nastala po resničnih dogodkih, kajti skupina Kingston že več kot deset let hodi in nastopa na absolventskih izletih v Grčiji in na enem od izletov je bil eden od vodičev Luka, ki je res poznal vsak kotiček grških otokov in je imel odgovor na vse.

aktual-kingston-1.jpg
Koliko absolventov so dali skozi Kingston? Več kot 25.000. V več kot desetih letih.
Luka Švigelj

Prav tako sta imela odgovor na vse Reno Čibej in Dare Kaurič, ki sta morala pokazati, če poznata ne samo refrenov njihovih pesmi, ampak tudi njihove zaključke. Najprej sta se malo potila, potem pa pravilno zaključila vse pesmi.

aktual-kingston-2.jpg
Kingston in Žana ter Klemen v novem studiu Aktual TV.
Luka Švigelj

Kingston bodo naslednje leto praznovali 30 let glasbene kariere. Pričakujemo nič manj kot imeniten koncert in hudo zabavo.