TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:35

LA BAMBA

LOS LOBOS

2:28

JUMP

VAN HALEN

2:22

IF I COULD TURN BACK TIME

CHER

2:16

SAMO JEDAN POGLED

KLAPA SUFIT

2:13

SVETA ZEMLJA DALMATINA

MLADEN GRDOVIC

2:10

V DOBREM STAREM PIRANU

ZVITA FELTNA

2:06

RECI STO DA TI DAM

LJUBAVNICI

2:02

ZLATNE STRUNE

MIROSLAV SKORO IN BARABE

1:59

GENIJALNO

NINA DONELLI & TARAPANA BAND

1:56

BIT CE PISME

ZDRAVKO SKENDER

13. 09. 2024 23:45 | Oglasno sporočilo

Na Aktual lahko vedno RAČUNate!

Sodelujte v nagradni igri in mogoče prav vam podjetje Termo Shop plača račun za elektriko!

Nagradna igra Foto: RA

Sodelujte v izjemni akciji na Aktualu, kjer bomo skupaj s podjetjem Termo Shop poskrbeli, da vam vsaj za trenutek olajšamo stroške elektrike. Od 14. do 20. septembra imate priložnost, da vam Termo Shop plača aktualno položnico za elektriko! Kako? Preprosto!

Kako sodelovati?

Pošljite nam sliko svoje položnice za elektriko na 051 70 80 90 ali na e-mail nagrade@radioaktual.si. Vsak dan od ponedeljka do petka bomo izžrebali enega srečnega poslušalca, kateremu bo podjetje Termo Shop plačalo položnico za elektriko! Sodelujte in prihranite pri stroških elektrike!

Termo Shop – za rekordne prihranke!

Termo Shop, vodilno podjetje na področju energetsko učinkovitih rešitev, si prizadeva za čim večje prihranke pri vaših računih za energijo. Z njihovimi vrhunskimi toplotnimi črpalkami lahko dosežete rekordne prihranke pri ogrevanju in občutno zmanjšate svoje stroške ogrevanja in hlajenja. Termo Shop že več kot 30 let razvija, proizvaja in montira visokokakovostne toplotne črpalke, ki so okolju prijazne in cenovno dostopne, zato so odlična izbira za vsak dom. To potrjuje že več kot 50.000 slovenskih gospodinjstev, ki jih greje toplotna črpalka podjetja Termo Shop.

V aktualni ponudbi podjetja pa je po neverjetno ugodni ceni na voljo tudi sistem za rekordno zmanjšanje stroškov električne energije – sončna elektrarna. "Sončna elektrarna je smiselna investicija za vsakogar, ki želi že zdaj zmanjšati svoj vpliv na okolje in hkrati prihraniti pri stroških elektrike. Z lastno proizvodnjo elektrike boste zaščiteni pred nepredvidljivimi nihanji cen na trgu, kar vam omogoča večjo stabilnost in energetsko varnost", poudarjajo pri Termo Shopu.

Njihove inovativne rešitve omogočajo gospodinjstvom in podjetjem, da občutno znižajo porabo energije in tako prihranijo na dolgi rok. Želite izvedeti več o tem, kako lahko tudi vi dosežete rekordne prihranke? Obiščite termoshop.si in preverite, kako vam lahko pomagajo. Pohitite, ponudba je časovno omejena!

"Ko smo menjali peč na drva za toplotno črpalko Termo Shop, smo šli izFičota na Ferrarija!" pravi Mitja K. iz Zgornje Polskave.

S sončno elektrarno Termo Shop smo zelo zadovoljni! Tudi v mrzlih mesecih januarja in februarja je elektrarna ustvarila dovolj za vso našo porabo elektrike, pravi Tatjana T. iz Šentilja.

Rekordni prihranki pri nakupu Termo Shop toplotne črpalke ali sončne elektrarne!

V Termo Shopu se zavedajo, da energetska prenova doma ni vedno enostavna ali cenovno ugodna. Zato so se odločili, da vam prehod na obnovljive vire energije olajšajo z rekordnimi prihranki v vaši denarnici!

Izkoristite lahko kar trojne prihranke s Termo Shop toplotno črpalko TermoPlus in zunanjo enoto Mitsubishi Electric:

-   30 % Termo Shop popust na končno ponudbo,

-   na voljo je subvencija Eko sklada v višini 40 % oz. do 2.500 € pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko zrak/voda,

-   nižji stroški ogrevanja, ki se poznajo že na prvem računu!

Trojni prihranki pa vas čakajo tudi pri nakupu sončne elektrarne, in sicer:

- 2.700 € popusta na nakup sončne elektrarne Termo Shop,

- na voljo je subvencija Borzena za nakup sončne elektrarne z ali brez hranilnika,

- nižji stroški elektrike, ki se poznajo že na prvem računu!

A pozor – ponudba je časovno omejena, zato že danes oddajte povpraševanje na TEJ POVEZAVI.

Izkoristite to priložnost in naredite korak proti boljši prihodnosti za vas, okolje in vašo denarnico!

Več informacij o akciji:

Toplotne črpalke: www.termoshop.si/najugodnejsa-toplotna-crpalka

Sončne elektrarne: www.termoshop.si/najugodnejsa-soncna-elektrarna

.

Ne zamudite odlične priložnosti na Aktualu!

Pohitite in nam pošljite svojo položnico za elektriko. Morda bomo skupaj s podjetjem Termo Shop prav vam plačali račun in tako pripomogli k vašim prihrankom – vse z malce sreče in seveda s pomočjo podjetja Termo Shop, ki bo poskrbelo, da bodo vaši energetski stroški v prihodnosti še nižji.

Sodelujte, prihranite in se ogrejte s Termo Shopom!

Splošni pogoji