TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:00

ZORA JE

NEDA UKRADEN

2:57

JEDNO

MINEA

2:54

KADA CURA CASTI

INES ERBUS

2:51

RAPSODIJA

MARTIN ZUNEC

2:44

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

2:39

THE BEST

TINA TURNER

19. 07. 2024 11:52 | Promocijsko sporočilo

Čudoviti trenutki s Somersbyjem

Zaupajte nam svoj najlepši trenutek tedna in osvojite osvežilno nagrado!

Sodelujte v nagradni igri in osvojite osvežilno nagrado! Foto: RA

Sončni poletni dnevi so popolni za ustvarjanje lepih spominov. Družinski izlet, piknik ali druženje s prijatelji ob osvežilni pijači pričarajo obilico čudovitih trenutkov, ki se jih še dolgo zatem z veseljem spominjamo. Verjamemo, da ste letošnje poletje doživeli že kar nekaj takih trenutkov, kateri pa je bil najlepši, ki ste ga doživeli v zadnjem tednu?

Od sobote, 20. 7. do petka, 26. 7.,nam ga zaupajte na našo tajnico, na številko 051 70 80 90, mi pa bomo vsak dan, od ponedeljka, 22. 7. do petka, 26. 7., nekoga od vas izžrebali in teden polepšali s kartonom osvežilne pijače Somersby 0,0! A ni to čudovito? (Nagrado prevzamete na sedežu Radia Aktual, na naslovu Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje).

Somersby - slastna osvežitev ob najlepših trenutkih

Čas je najlepše preživet z ljudmi, ki so nam najbolj pri srcu. Ni pomembno kje in kako, pomembno je le s kom. Družinsko kosilo, sanjske počitnice ali pa zgolj pogovor na jasen poletni večer, ustvarijo občutek brezskrbnosti in sreče, ki ni daleč od popolnosti. Za piko na i si skupaj privoščite še okusno osvežilno pijačo in se prepustite trenutku. Ne skrbite, Somersby bo zlahka poskrbel tudi za slednje.

Med tem, ko boste vi ujeti v trenutku, bo ta slastna sadna pijača razvajala vaše brbončice s svojo široko paleto okusov. Lahka, sveža in polnega okusa vas bo s popolnim ravnovesjem med sladkobo in ostrino navdušila ob vsakem požirku.

Somersby je idealna pijača za vse, ki obožujete nežne sadne okuse. Če prisegate na klasiko, boste zagotovo uživali v okusu jabolka, hruške in borovnice, ki bodo tem izvrstnim domačim okusom dodali novo dimenzijo. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji eksotičnih arom kot je lubenica, preizkusite pa lahko tudi izvrstno kombinacijo marakuje in pomaranče ter manga in limete.

155910.jpg
Somersby 0,0 % z okusom mandarine
Somersby

Seveda pa lahko v tej slastni sadni pijači uživate tudi tisti, ki prisegate na brezalkoholne pijače. Za vas je na voljo slastna mandarina 0,0 %, ki bo s svojim delikatnim okusom tega priljubljenega sadeža poskrbela za pravo osvežitev.

Somersby je tako odlična osvežitev ob dobri družbi, izvrstno pa se poda tudi k hrani. S svojim popolnim ravnovesjem okusov bo odlično pariral z vsako jedjo, ki se bo znašla na mizi, nežna gaziranost pa bo poskrbela, da se boste po jedi počutili lahke in osvežene.

Pa še nasvet: za najboljšo izkušnjo kozarec napolnite z 2/3 ledu in ga prelijte z ledeno mrzlim Somersbyjem.

Splošni pogoji