TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:16

LED IN SOL

HELENA BLAGNE

4:13

CIRI BIRI BELA MARE MOJA

JADRANSKI MAESTRALI

4:09

ZIVIS S NAMA I NASE SI DITE

LIDIJA BACIC LILLE

4:05

NOCAS SE RASTAJU PRIJATELJI

ALEN NIZETIC

3:58

MALE BRANKE

OLIVER BEREKIN

3:55

LJEPOTA

AL TURNER & EMILIA KOKIC

3:52

KOMAR

CUKI

3:47

JAGODE I COKOLADA

DJAVOLI

3:43

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

3:37

BOG MI TE DA

MALIGANI

12. 07. 2024 10:40 | Promocijsko sporočilo

Parket šepet

Uganete skrivnostni zvok, ki je nastal na parketu? Osvojite lahko bon v vrednosti 1.000 €!

Sodelujte v nagradni igri in osvojite 30m2 parketa Žiher Tilo! Foto: RA

Hoja po parketu ustvari prav specifičen zvok in marsikdo svoje družinske člane pozna tako dobro, da točno ve, kdo se v danem trenutku sprehaja po hiši. Pa bi poleg korakov svojih bližnjih prepoznali še kakšen drug zvok, ki je nastal na parketu?

Na Aktualu bomo vsak dan od ponedeljka, 15. 7. do petka, 19. 7., predvajali en skrivnostni zvok, ki se je zgodil na parketu, vaša naloga pa je, da uganete, kako je ta zvok nastal. Svoje odgovore nam pošljite v sms sporočilu, s ključno besedo »Žiher + vir skrivnostnega zvoka«, na telefonsko številko 051 70 80 90.

Vsak dan, od ponedeljka, 15. 7. do četrtka, 18. 7., bomo izžrebali nekoga s pravilnim odgovorom, ki bo prejel čistilo TILO za oljene ali lakirane talne obloge. V petek, 19. 7., pa izmed vseh sodelujočih, ki bodo čez teden pravilno odgovorili na vsaj eno vprašanje, izžrebamo glavnega nagrajenca, ki prejme 30m2 parketa ŽIHER TILO, v vrednosti 1.000 €. 

Žiher Parketi – prva izbira za vaš dom

Podjetje Žiher Parketi je priznano slovensko podjetje, specializirano za vrhunske parkete in vinile. So generalni zastopnik za parkete priznanega avstrijskega proizvajalca talnih oblog Tilo, katerih ponudba zajema tudi ekskluzivne linije parketov, namenjene izključno Žiher Parketom. Žiher Parketi so del podjetja Žiher d.o.o., družinskega podjetja s 40-letno tradicijo, ki je v zadnjih letih postalo eno izmed vodilnih na področju montažnih hiš (Žiher hiše) in modularnih hiš (SmartHouse).

Ekskluzivne ugodnosti in storitve:

  - Potujoči salon: svetovalci Žiher Parketov vas obiščejo na domu z vzorci parketov in vinilnih plošč, kar omogoča enostavno izbiro.

  - Akcije: posebne akcije na izbrane parkete in vinile, vključno s trajno oljenim parketom Innovo Natur, ki združuje prednosti olja in laka.

  - Celovita podpora: podjetje nudi strokovno svetovanje in montažo, kar zagotavlja celovito zadovoljstvo strank.

Izbor parketov

Žiher Parketi ponujajo širok izbor parketov različnih vzorcev, barv in obdelav, ki se prilagajajo različnim stilom in potrebam. Izbirate lahko med priznanima proizvajalcema Tilo in Admonter. Pri izbiri talnih oblog je pomembno upoštevati več dejavnikov:

  - Vlažnost prostora: parket je naraven material, ki se odziva na spremembe vlažnosti. Pravilna vgradnja in vzdrževanje sta ključna za dolgo življenjsko dobo parketa.

  - Odpornost oz. obremenitev: parketi, ki jih ponuja Žiher, so izjemno odporni na obrabo, kar zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo tudi v bolj obremenjenih prostorih. Zato jih priporočajo tudi za poslovne prostore in gostinske obrate, kjer je potrebna visoka vzdržljivost.

Talno gretje

Vsi parketi in vinili v ponudbi Žiher Parketi so primerni za vgradnjo na talno gretje. Ogrevalni sistem mora biti temperaturno nadzorovan, da se zagotovi, da največja dovoljena površinska temperatura, navedena v navodilih za vgradnjo, ni presežena. Pomembno je upoštevati primernost podlage za vlažne prostore skladno z navodili proizvajalca.

Trajnost in inovacije

Žiher Parketi uporabljajo trajnostne materiale in ponujajo inovativne rešitve, kot je trajno oljen parket, ki ga ni potrebno ponovno oljiti. Kot ekskluzivni dobavitelj za Tilo parkete, priznanega avstrijskega proizvajalca, skrbijo za najvišjo kakovost in natančnost. V njihovi ponudbi najdete tudi parket avstrijskega proizvajalca Admonter, ki je prav tako sinonim vrhunske kakovosti, trpežnosti in udobja.

Vse vzorce parketa in vinila si lahko ogledate v prijetnem ambientu Žiher studia v Ljubljani, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najboljših rešitev za vaš dom.

Dolga življenjska doba: parket je primeren za bivalne prostore z običajno klimo (40-60 % relativne zračne vlage in 16-24 °C) ter za vlažne prostore s prehodno vlažnostjo do 80 % relativne vlage in občasnimi vodnimi pljuski. Ni pa primeren za mokre prostore, kot so tuš kabine ali podobno (stalno vlažno, stalno mokro, stoječa voda).

Vzorčna hiša in individualen pristop

V Ormožu lahko obiščete vzorčno hišo SmartHouse L, kjer vam bodo strokovnjaki individualno predstavili vse podrobnosti in odgovorili na vaša vprašanja o talnih oblogah, njihovem vzdrževanju in dolgi življenjski dobi. Obiščete jih lahko po predhodni najavi na telefonsko številko 041 487 901 ali preko spletnega obrazca na njihovi spletni strani. Ekipa Žiher parketov se bo individualno potrudila, da vam predstavi vse podrobnosti in odgovori na vaša vprašanja. Nič ni boljšega kot videti in doživeti vrhunsko kakovost talnih oblog v živo.

Čiščenje in nega

Za čiščenje in nego parketov uporabljajte le sredstva, ki jih priporoča proizvajalec. Vzdrževalno čiščenje izvajajte glede na uporabo in stopnjo onesnaženosti. Čistite z vlažno krpo v skladu z navodili za nego, ki so priložena izdelku. Izogibajte se stoječi vlagi in vodi.

Splošni pogoji