TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:56

BROD ZA NABOLJE

DORIS DRAGOVIC

9:48

RIBARI

VINKO COCE

9:44

DOLJE NA KOLJENA

VESNA PISAROVIC

9:37

OSTANI SE MINUTO

ROK N BAND

9:34

SAMO TVOJE IME ZNAM

PROVIDENCA IN MARSELL BENZON

9:27

SLAG

UCITELJICE

14. 06. 2024 10:08 | Promocijsko sporočilo

S Sončkom po zemljevidu

Prepoznate državo po njenem opisu? Znanje geografije vam lahko prinese vikend oddih v Termah 3000!

Ugotovite državo in osvojite lepo poletno nagrado! Foto: RA

Začelo se je Evropsko prvenstvo v nogometu, na katerem se bodo v lovu za pokal med seboj pomerili igralci iz kar 24 držav. Verjamemo, da pravi nogometni navdušenci lahko iz rokava stresete vsaj enega nogometaša iz vsake države, kako pa prepoznate njihove države? Med tem, ko se igralci pridno podijo za žogo, bomo na Aktualu preverili vaše znanje geografije.

V času trajanja Evropskega prvenstva v nogometu bomo tako vsak dan, od 15. 6. do 14. 7., na kratko opisali eno izmed sodelujočih držav, vaša naloga pa bo, da uganete o kateri državi govorimo! Svoje odgovore nam pošljite prek sms sporočila, s ključno besedo »Sonček + iskana država«, na telefonsko številko 051 70 80 90, zraven pa pripišite še svoje ime in kraj bivanja.Ker bo naša nagradna igra trajala več dni, kot je držav na prvenstvu, se bodo nekatere države podvojile! 

Vsak dan, do vključno 13. 7., bomo izmed vseh, ki boste pravilno ugotovili državo, nekoga izžrebali in nagradili z lepo Sončkovo nagrado.

Potegujete se lahko za lepe dnevne nagrade: 

   - Sončkove Enka karte + prestižni kovinski bidon

   - Velika kopalna brisača

   - Modni termo nahrbtnik

Glavno nagrado bomo podelili v nedeljo, 14. 7., ko bo v Berlinu potekal veliki finale! Ta dan bomo izmed vseh, ki boste pravilno ugotovili iskano državo, enega srečneža nagradili z vikend paketom v Termah 3000 za dve osebi!

Privoščite si Last minute oddih v Sončku, ker za počitnice nikoli ni prepozno!

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki načrtovanje letnega dopusta odlaša toliko časa, da so na koncu v želenem terminu zasedeni že skoraj vsi apartmaji in hoteli v vašem cenovnem rangu? Tudi, če se vam je to znova zgodilo letos, nikar ne obupajte! Pri Turistični agenciji Sonček vas namreč čaka izvrstna in cenovno ugodna Last minute ponudba potovanj, v kateri boste zagotovo našli svoj sanjski dopust.

Na voljo je široka ponudba nastanitev in paketov, ki jih boste zlahka izbrali glede na termin in ceno, izbirate pa lahko med številnimi idiličnimi lokacijami.

Svoje mesto boste brez težav našli na čudovitih plažah grških otokov, kjer boste lahko obenem uživali v dih jemajočih pogledih in skrivnostni antični zgodovini in arhitekturi.

ul46777_outdoor_2__result.jpg
Čudovit pogled z ene od plaž na Zakintosu
Sonček

V kolikor vas srce vleče proti romantični Španiji, boste lahko svoj dopust preživeli z raziskovanjem ikonične in prelepe Mallorce, v ponudbi pa se pogosto znajdejo tudi Tenerifi, ki veljajo za enega izmed najlepših in posledično najpopularnejših kanarskih otokov.

ul_a41809cccd1c81f3118cc7ba7947d842_screenshot.1392.jpg
Na Tenerifih se lahko razvajate tudi v resortih s številnimi bazeni
Sonček

Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki hrepenite po eksotiki bolj oddaljenih kultur, kot sta Turčija in Egipt, ki vas bosta s svojo bogato dediščino in izjemno kulinariko zagotovo očarala.

ul11445_2g4.jpg
V Turčiji se boste lahko na idiličnih plažah prepustili čudovitim razgledom
Sonček

Celotno Last minute ponudbo v Turistični agenciji Sonček pa si lahko ogledate TUKAJ.

Splošni pogoji