TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:10

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

22:06

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

22:03

DALMACIJO, LJUBAV SI VJECNA

MILO HRNIC

21:58

KAMEN NA DUSI

PRAVILA IGRE

21:54

TKO TE VOLI KAO JA

DAVOR BORNO

21:51

AKO ODEM PRIJATELJI

ZLATKO PEJAKOVIC

21:46

ZUTA RUZA

FRAJLE FT. ZELJKO BEBEK

21:41

KAD BI

CAMBI

21:37

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

21:33

AMORE MIO

JAN PLESTENJAK

31. 05. 2024 14:21 | Promocijsko sporočilo

Obraz FreeON

Naredite najbolj zabaven družinski selfie in osvojite bogate FreeON nagrade!

Pošljite družinski selfie in se potegujte za bogate nagrade FreeON! Foto: RA

Ko posnamemo družinsko fotografijo, se morda ne zavedamo, kakšno veselje nam bo prinesla leta kasneje, ko se bomo morda čisto slučajno in morda celo prvič zazrli vanjo. Trenutek, ko so bili naši otroci še čisto majhni, z iskrivimi nasmehi, za vedno zapisan v sliko. Ob pogledu v družinsko sliko smo vedno hvaležni, da smo jo posneli. Sploh, če so na sliki naši še majhni otroci, ki bodo še prehitro odrastli.

Na Aktualu želimo, da vam ti lepi spomini trajajo večno, zato bomo vsem družinam z vsaj dvema otrokoma ponudili edinstveno priložnost, da se z družinskim selfijem potegujete za zelo bogate nagrade znamke FreeON!

Vse kar morate storiti je, da vse družine z vsaj dvema otrokoma - enim dojenčkom in vsaj enim otrokom do petega leta starosti, naredite zabaven družinski selfie, ter nam ga od sobote, 1. 6. do petka 7. 6., pošljete na elektronski naslov nagrade@radioaktual.si. Zraven pripišite ime, priimek in vaše kontaktne podatke. 

Vsak dan, od ponedeljka, 3. 6. do petka, 7. 6., bomo izmed vseh prejetih fotografij izžrebali eno, ki jo bomo nagradili z vrhunskim kosom otroške opreme znamke FreeON!

Nagradni sklad:

- Ponedeljek, 3.6.: Kenguru FreeON 8 v 1 

- Torek, 4. 6.: Stolček za hranjenje FreeON Lunch 

- Sreda, 5. 6.: Prenosna postelja Elepfant znamke FreeON

- Četrtek, 6. 6.: Voziček FreeON Nano

Petek, 7.6.: Avtosedež Lotus znamke FreeON

V petek, 7. 6., pa bo tričlanska komisija izmed vseh prejetih fotografij izbrala eno družino, ki bo postala obraz blagovne znamke FreeON! Ta laskavi naziv seveda vključuje tudi bogato nagrado! Srečna družina bo prejela bon v vrednosti 1.000 € za nakup izdelkov blagovne znamke FreeON!

FreeON – vaš najboljši družinski prijatelj

Marsikatera družina se ob pričakovanju novega družinskega člana sooča z dilemo, koliko budžeta nameniti otroški opremi, da bo razmerje med kakovostjo in ceno karseda najboljše. Ponudba otroške opreme na trgu je izredno velika, dejstvo pa je, da visokih cen nemalokrat ne narekuje kakovost, temveč znamka in trend.

radio-aktual, freeon, babycenter, nagradna-igra
Z otroškim vozičkom FreeON boste brezmejno uživali na sprehodu
FreeON

Družba Apollo d.o.o. se je z lastno blagovno znamko FreeON zavzela za brezskrbno starševstvo mladih družin in razvila linijo otroške opreme, ki jo odlikuje najboljše razmerje med kakovostjo, uporabnostjo in ceno. Seveda pa so estetsko dovršeni modeli obenem tudi v koraku z najnovejšimi trendi in smernicami, da bo vaš malček brezskrbno užival po zadnji modi! Otroška oprema znamke FreeON je namenjena vsem staršem, ki svojim malčkom želite zagotoviti udobje, varnost in zabavo, ob tem pa prihranite dodatna sredstva, ki jih lahko porabite za ostale stvari, ki jih vaša družina potrebuje. Tako boste s svojimi najmlajšimi lahko brezskrbno ustvarjali najlepše trenutke.

Otroška oprema znamke FreeON obsega vse, kar vaša družina potrebuje. Razdeljena je v tri linje izdelkov:

STREET

Z izdelki iz linije Street se boste z vašim malčkom brezskrbno podali na pustolovščino, ne glede na vaš življenjski slog. Širok nabor kakovostnih vozičkov bo poskrbel za vašo mobilnost po lahko dostopnih predelih, za vaše družinske avanture po neprevoznih gozdnih poteh pa vam je na voljo tudi nosilka – kenguru, ki vas bo z vašim malčkom na skupnih dogodivščinah še bolj povezala.

radio-aktual, freeon, babycenter, nagradna-igra
Otroški voziček FreeON združuje visoko kakovost in cenovno dostopnost
FreeON

CAR

V avtomobilu je v prvi vrsti najpomembnejša varnost, pri kateri FreeON ne sklepa kompromisov. To so potrdili tudi s pozitivno oceno na AMZS testu avtosedežev, ki je model FreeON Galaxy i-Size postavil ob bok najbolj uveljavljenim evropskim blagovnim znamkam. Vsi FreeON otroški avtosedeži ustrezajo predpisanim evropskim standardom, zato se boste brez skrbi odpravili na družinski izlet.

radio-aktual, freeon, babycenter, nagradna-igra
Avtosedež FreeON bo poskrbel za varnost vašega otroka
FreeON

HOME

Povsod je lepo, a doma je najlepše. Tudi naši najmlajši se doma počutijo najbolj varne, zato poskrbimo, da bo dom prilagojen njim in njihovim potrebam. FreeON ponuja širino raznovrstnih izdelkov za prijetno odraščanje in osvajanje najpomembnejših mejnikov v otrokovem razvoju. Premišljeni, lepo oblikovani in funkcionalni izdelki so razviti z namenom olajšati starševstvo v vsakem trenutku. V tem delu najdete otroške stolčke za hranjenje za prve poskuse samostojnega hranjenja, prenosne posteljice, ki ponujajo občutek domačnosti tudi na počitnicah, stajice za brezskrbno igro, ležalnike in gugalnike, otroške varuške in veliko drugih, priročnih pripomočkov.

radio-aktual, freeon, babycenter, nagradna-igra
Z otroškim stolčkom za hranjenje FreeON bo vsak obrok pravo doživetje!
FreeON

Znamka FreeON pa se lahko pohvali še s tremi pod znamkami – Bubaba by FreeONFREE2PLAY ter FREE2MOVE. Bubaba by FreeOn zajema širok nabor tekstilih izdelkov za nosečnice in dojenčke, s katerimi boste prve mesece skupnega življenja tako vi, kot vaš dojenček, preživeli zelo udobno.

Pod znamki FREE2PLAY ter FREE2MOVE pa sta namenjeni razvoju najmlajših skozi dinamično in raznoliko igro. Izdelki Free2Play so usmerjeni v igro znotraj in temeljijo na didaktični, interaktivni in posnemovalni igri, medtem, ko Free2Move ponuja dinamično igro zunaj, s poudarkom na gibanju in razvoju motoričnih spretnosti.

Splošni pogoji nagradne igre

Splošni pogoji ambasadorstva