TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:13

ZDAJ IN ZA VEDNO

ALYA

20:10

LJUBAV NOSI TVOJE IME

BARUNI

20:06

MALO MI JE JEDAN ZIVOT S TOBOM

MISO KOVAC

20:00

MAMIS ME

INES ERBUS

19:56

KAKVA NOC (SVI NA PLES)

NEKI TO VOLE VRUCE

19:52

TRTA MOJIH DNI

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

19:48

NE DIRAJ MOJU LJUBAV

KLAPA SUFIT

19:45

CAROBNO JUTRO

NINA BADRIC

19:42

MENI SI SUDJENA

ZDRAVKO SKENDER

19:38

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

29. 03. 2024 14:00 | Promocijsko sporočilo

Kaj imajo za ograjo?

Ugotovite, kaj se dogaja za ograjo in osvojite vikend pobeg v dvoje!

Sodelujte v nagradni igri in osvojite vikend pobeg v dvoje! Foto: RA

Ste za sosedovo ograjo kdaj zaslišali zvoke, za katere ste takoj vedeli, kaj predstavljajo, brez da bi pokukali čez in se prepričali, če imate prav? Prav te vaše detektivske sposobnosti potrebujemo na Aktualu, saj se zadnje čase tudi za našo ograjo dogajajo zelo zanimive stvari.

Vsak dan, od ponedeljka, 1. 4. do petka, 5. 4., bomo na Aktualu predvajali en zvok, ki ga slišimo za našo ograjo, vaša naloga pa je, da nam poveste, kaj se po vašem mnenju tam dogaja. Napačnih odgovorov ni, zato nas nasmejte!

Svoje odgovore nam povejte na našo tajnico, na telefonsko številko 051 70 80 90, mi pa bomo v petek, 5. 4., izmed vseh izžrebali nekoga, ki prejme »Weekend escape«, ki vključuje 3 nočitve s polpenzionom za 2 osebi, v Ilirija Resortu v Biogradu na Moru, v času Slovenskega vikenda.

Ogradite svoj dom s kakovostno ograjo Kočevar

ograje, ograje-kočevar, kočevar, nagradna-igra
Kakovostni ograjni sistemi Kočevar

Ograje Kočevar zagotavljajo celovite rešitve na področju ograjnih sistemov. So prvi slovenski proizvajalec in največji ponudnik ograjnih sistemov, ki ustvarjajo zasebne in varne prostore za bivanje, varujejo premoženje in ljudi. Že kar 20 let s ponosom izdelujejo ograjne sisteme izključno domačega porekla, ki slovijo po svoji kakovosti in estetskosti. Proizvodnjo in organizacijo storitev so zasnovali okoli rešitev za stranko. Izhajajo iz želja, potreb in pričakovanj strank, hkrati pa zagotavljajo skladnost oblik ter zanesljive in trajne rešitve.

ograje, ograje-kočevar, kočevar, nagradna-igra
Kakovostni ograjni sistemi Kočevar

Za izdelavo svojih ograjnih sistemov uporabljajo sodobno in avtomatizirano proizvodno linijo. Detajle izrežejo z lasersko natančnostjo, jih zavrejo ter zaščitimo pred rjavenjem. Sledi končni dizajn, ki izdelku doda estetsko vrednost, za hitro in strokovno montažo pa poskrbijo njihove lastne izkušene monterske ekipe. Letno tako izdelajo preko 6000 ograjnih sistemov in montirajo preko 180 kilometrov ograj. Vse, vključno s proizvodnim procesom pa je plod njihovega lastnega znanja in razvoja.

ograje, ograje-kočevar, kočevar, nagradna-igra
Kakovostni ograjni sistemi Kočevar

V kolikor razmišljate, da bi svoj dom, balkon ali teraso ogradili z novim ograjnim sistemom, boste v ponudbi podjetja Ograje Kočevar zagotovo našli nekaj zase. Izbirate lahko med številnimi tipi in designi ograj, nudijo pa tudi avtomatizacijo krilnih ali linijskih vrat. V kolikor niste prepričani kaj si želite oziroma potrebujete, vam bodo z veseljem osebno svetovali pri izbiri, ter celotno ograjno rešitev vizualizirali in podrobno predstavili.

ograje, ograje-kočevar, kočevar
Kakovostni ograjni sistemi Kočevar

Pošljite povpraševanje na: https://ograje.com/povprasevanje

ograje, ograje-kočevar, kočevar, nagradna-igra
Kakovostni ograjni sistemi Kočevar

Splošni pogoji