TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:12

ZELENE OCI

ZLATKO PEJAKOVIC

17:08

TI SAMO TI

DUSKO LOKIN

16:58

SOMETHING STUPID

ROBBIE WILLIAMS & NICOLE KIDMAN

16:57

PRED TVOJIM VRATIMA

OLIVER DRAGOJEVIC

16. 02. 2024 13:17 | Promocijsko sporočilo

VITRANC EKSPRES

Sodelujte v nagradni igri in se z Vitranc Ekspreso odpeljite na Največji slovenski Après Ski!

Vitranc Ekspres Foto: RA

Zagotovo bi se marsikdo strinjal s trditvijo, da smo Slovenci smučarski narod. O tem ne pričajo le številni izjemni dosežki naših smučarjev, temveč tudi množica gorečih navijačev, ki se z zastavami v rokah in ponosom v srcih vsako tekmo zbere na vznožju smučišča. Ker se bliža Pokal Vitranc, ki velja za enega najbolj prestižnih smučarskih tekmovanj po svetu, smo se na Aktualu odločili, da pripravimo še eno nagradno igro, v kateri se boste lahko potegovali za edinstveno Vitranc izkušnjo.

Imeli boste priložnost, da osvojite dve vstopnici za sobotno tekmo Pokala Vitranc, kamor vas bo odpeljal avtobus Vitranc Ekspres. Po končani tekmi se boste ob odlični glasbi lahko pozabavali še na Največjem slovenskem Apres Ski dogodku, po katerem vas bo avtobus odpeljal na vaše izhodne točke. 

Sodelujete lahko na našem Facebook in Instagram profilu, kjer bomo vsak ponedeljek, med 17. 2. in 9. 3., objavili objavo z nagradno igro, pod katero označite osebe, ki jo bi peljali na Pokal Vitranc. Vsak dan bomo na obeh družbenih omrežjih izžrebali nekaj nagrajencev, ki bodo prejeli celoten aranžma za 2 osebi, za ogled tekme Pokala Vitranc, ki bo v soboto, 9. 3. 2024, v Kranjski Gori. V petek, 8. 3., bomo izmed vseh izžrebali še glavnega nagrajenca, ki poleg celotnega aranžmaja prejme še Vitranc VIP doživetje! 

Nagrada vsebuje:

2x vstopnica za sobotno tekmo Pokala Vitranc

2x prevoz v Kranjsko Goro in nazaj, ki ga omogoča podjetje Nomago

2x bon za Kavo na poti, ki ga podari podjetje Petrol

2x bon za HIT dog, ki ga podari Hit Alpinea

Avtobus bo proti Kranjski Gori krenil iz Trbovelj, ustavil pa se bo še na Dolgem Mostu v Ljubljani. Iz Kranjske Gore se vračamo po zaključku Največjega slovenskega Après Ski dogodka.

PETROL, ZLATI SPONZOR SLOVENSKEGA ALPSKEGA SMUČANJA

V Petrolu s sponzorstvi že vrsto let podpirajo slovenski šport, prispevajo k njegovemu razvoju ter zvesto navijajo za naše športnike.

Petrol BS Barje sever - Foto Ziga Intihar-119.jpg
Vitranc Ekspres se bo na poti ustavil tudi na Petrolu
Petrol

Petrol kot zlati sponzor že 17 let podpira tudi razvoj slovenskega alpskega smučanja. Leta 2007 se je Petrol pridružil družini sponzorjev alpskega smučanja, od takrat tesno sodeluje s Smučarsko zvezo Slovenije ter z osebnim sponzorstvom podpira slovenske vrhunske smučarske ase kot je Žan Kranjec.

Ker vedo, da na poti proti vrhu pride prav vsaka podpora, so v Petrolu že tretjič združili moči s SLOSKI – Smučarsko zvezo Slovenije in organizirali akcijo "Smučarski centi”. Obiskovalce na prodajnih mestih Petrola vabijo, da ob nakupu znesek zaokrožijo navzgor in tako podprejo mlade smučarske upe. K zbranim sredstvom bodo v Petrolu prispevali še 10.000 € in tako pomagali, da bo prihodnost našega alpskega smučanja tako odlična, kot je sedanjost.

Poskrbljeno za celotno doživetje

Petrol kot vodilno energetsko podjetje v Sloveniji, ljudi oskrbuje z energijo za življenje. Na 63. Pokalu Vitranc pa bo Petrol poskrbel, da ne bo primanjkovalo niti energije za navijanje!

Poleg tega, da lahko osvojite dve vstopnici za ogled sobotne tekme, bo za vse poskrbljeno na poti na Vitranc in na Vitrancu! Da boste ves čas napolnjeni z energijo za navijanje se ne pozabite ustaviti na najbližjih Petrolovih prodajnih mestih in si privoščite toplo kavo Na poti ter Fresh izdelke. Na sobotni tekmi pa vas bo čakala gastro ponudba, ki bo okrepila vaše navijaške moči.

NA VITRANC Z AVTOBUSOM, V HIT ALPINEO PA Z UGODNO PONUDBO

Hit Alpinea je prestižna hotelska veriga v Kranjski Gori, ki se ponaša z vrhunsko ponudbo nastanitev ter gostinskih in wellness storitev. Obsega tri hotele s štirimi zvezdicami ter apartmajsko hišo, ki jih obdajata neokrnjena narava in čudovita gorska pokrajina.

Hotel Kompas kot največji hotel v Kranjski Gori ponuja vse, kar potrebujete za aktiven oddih ali družinske počitnice v katerem koli letnem času. Odlikuje ga dobra kulinarična ponudba, za sprostitev pa so vam na voljo bazen in savne.

Vsi smučarski navdušenci boste zagotovo uživali v Ramada Resortu, ki se nahaja tik ob vznožju smučišča in le 100 m od središča Kranjske Gore. Tudi v Ramada Resortu boste po napornem smučanju lahko sezuli pancerje in si oddahnili v velikem wellness centru.

Bazen - pool Ramada Resort17h.jpg
Ramada Resort poskrbi za nepozabno družinsko doživetje
Hit Alpinea

Tretji hotel družbe Hit Alpinea je Ramada Hotel & Suites, ki je s svojo prepoznavno sodobno podobo prava paša za oči. Ponaša se s čudovitimi razgledi na mesto, po katerem se lahko sprehodite kadar vas je volja, saj hotel stoji tik ob glavni sprehajalni poti. Manjkalo vam ne bo tudi drugih aktivnosti, saj je le 100 m oddaljen od smučišč.

Če na svojem oddihu želite ohraniti občutek domačnosti pa so Apartmaji Vitranc kot nalašč za vas. Ob pogledu skozi okno vas bodo navduševali osupljivi prizori gorskih vrhov, ki vas bodo vabili k aktivnostim na svežem zraku v vseh letnih časih.

Kavarna Prisank - Cafe house Prisank.jpg
Privoščite si oddih v idilični Kranjski Gori
Hit Alpinea

Ne glede na tip nastanitve, ki jo nudi Hit Alpinea, pa boste lahko uživali v številnih aktivnostih na prostem, izjemni kulinariki, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše. Njihovo izjemno ponudbo aktivnosti in paketov si lahko ogledate na:

https://www.hit-alpinea.si/sl/posebna-ponudba

ZA PREVOZ POSKRBI NOMAGO

Nomago je vodilno podjetje na področju mobilnosti in potovanj v Sloveniji. Naše poslanstvo je zagotavljati celovite storitve mobilnosti in potovanj, pri čemer posebno pozornost namenjamo trajnostnim pristopom in zadovoljstvu naših zaposlenih.

slika.png
Za pot do cilja poskrbi Nomago
Nomago

Smo sinonim za zanesljivo, kakovostno in trajnostno popotniško storitev. Naša storitev je prisotna v vsakodnevnem življenju, hitro in neopazno, pa tudi v bolj neznanih in vznemirljivih okoliščinah. Poudarjamo povezanost in širimo svoje aktivnosti in storitve tudi na sosednje države. Z velikim ponosom lahko rečemo, da smo pomemben ponudnik prevoznih storitev na Hrvaškem in v Italiji, kar omogoča odlične prevozne povezave med temi državami in Slovenijo.

Za tiste, ki cenijo kakovost, zanesljivost in trajnost, je Nomago prva izbira. Naše storitve so zasnovane tako, da strankam zagotavljajo udobno in varno potovanje ter obenem prispevajo k ohranjanju okolja in trajnostnemu razvoju.

Letos že 63. izvedba Pokala Vitranc

Kranjska Gora bo ponovno priča spektakularnemu športnemu dogodku, ki vsako zimo privablja številne smučarske navdušence vseh kotičkov sveta. V boju za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala se tako obeta vrhunska smučarska izkušnja, ki bo navdušila vse ljubitelje smučanja. Organizatorji dogodka seveda niso pozabili na glasbeni program, ki bo še dodatno poskrbel za izvrstno vzdušje. V soboto vas bo tako zabavala legendarna skupina Ansambel Saša Avsenika.

Po sobotnem spektaklu Največji slovenski Après ski

Aprés ski, kot po svetu imenujejo zabavo po smučanju, obarvano z glasbo in plesom, bo tudi v Kranjski Gori dobil svoj vrhunec. Po sobotni tekmi v veleslalomu se bo Največji slovenski Après ski odvil v središču mesta, na prireditveni ploščadi pred Hotelom Kompas, na oder pa bodo stopili številni znani slovenski glasbeni izvajalci.

Odprla ga bo posebna povorka s številčnim Orkestrom harmonikarjev Glasbene šole Bučar in ansamblom Veseljakov, ki bo zagotovo navdušila vse obiskovalce. Sočasno s povorko bo na osrednjem odru od 17. ure dalje potekala predstava za otroke Po Sloveniji s popotnikom Jakom.

Po prihodu povorke na prizorišče ob 18. uri, bodo oder zavzeli Čuki, ki nas bodo pripeljali do večerne podelitve pokalov in žreba štartnih številk za nedeljsko tekmo.

Vrhunec Največjega slovenskega Après ski dogodka se bo zgodil pozno v noč, ko se bodo na odru zvrstili Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time, Boštjan Konečnik, Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugi.

 SPLOŠNI POGOJI