TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

9:36

KADA CURA CASTI

INES ERBUS

9:33

VOLIM OSMIJEH TVOJ

TOSE PROESKI & ANTONIJA SOLA

9:25

ZDAJ IN ZA VEDNO

ALYA

9:22

LJUBAVNA (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

9:15

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

9:11

SEKO MOJA

LUKA BASI

08. 09. 2023 10:00 | A.D

OSVOJI VIP VEČERJO Z NINO PUŠLAR V HOTELU DOLENJ'C!

Osvojite VIP kulinarično razvajanje s simpatično pevko!

Osvojite VIP večerjo z Nino Pušlar! Foto: RA

Na Aktualu pišemo novo zgodbo presenečenj za poslušalce in gledalce. Če si želite vašega zvezdnika, idola, spoznati od blizu, pokličite na Aktual in povejte, zakaj si ravno vi zaslužite vrhunsko kulinarično druženje z znanim Slovencem ali Slovenko. Prepričajte nas na drugi strani telefona, da boste tudi vi najboljša družba za izbranega gosta.

Kulinarične dogodivščine se bodo dogajale v Hotelu Dolenj'c, z vami bo tudi naša ekipa, ki vam bo pomagala prebiti led, olajšati komunikacijo. Klemen Bunderla že komaj čaka, da bo malce »nagajal« obema sogovornikoma, jima dal kakšno nalogo, postavil uganko …

Hotel Dolenjc
V Hotelu Dolenj'c bodo z veseljem razvajali nagrajenega poslušalca ali gledalca Aktuala in njegovega idola.
Jaka Koren/M24

V četrtek, 14. septembra bo na drugi strani prekrasno pogrnjene in obložene mize sedela glasbenica Nina Pušlar. Z njo se bo družil tisti, ki bo do srede, 13. 9., povedal najbolj izviren razlog, zakaj se želi srečati in kramljati z njo. Pokličite na številko 051 70 80 90, zapojte pesem, zrecitirajte zanimive verze, uporabite domišljijo, bodite izvirni. Srečneža bomo izžrebali v četrtek, 14. 9., seveda pa lahko večerjo z zvezdo podarite tudi svojemu prijatelju, izbranki, mami … človeku, za katerega veste, da mu bo to veliko pomenilo in ga lepo presenetite.

1686835404-dolenjska-070-1686835062861.jpg
V Hotelu Dolenj'c si lahko privoščite skakanje v največjem trampolinskem parku v Sloveniji!
Aktual

S svojo najljubšo zvezdo boste uživali v kulinaričnih presežkih Hotela Dolenj'c pri Novem mestu, pa v domačih sladicah in sladoledu, če ste bolj športne narave, boste lahko telovadili v največjem trampolinskem parku v Sloveniji, igrali bowling … Možnosti je ogromno. Upajte si in pokličite! Morda je Aktualova VIP večerja z zvezdo v Hotelu Dolenj'c namenjena prav vam. Prva večerja bo že v četrtek, 14. septembra.

SPLOŠNI POGOJI

Fotogalerija