TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:14

GALEBA DVA

DAVOR RADOLFI

2:10

ZAME ZAKANTAJ

TANJA ZAGAR

2:07

JEDNU ZA LJUBAV

DANIJELA MARTINOVIC

2:02

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

1:59

TKO TE VOLI KAO JA

DAVOR BORNO

1:56

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

26. 07. 2024 10:59 | Promocijsko sporočilo

POLETNI KVIZ

Pogrešate šolo? Sodelujte v šolskem kvizu in svojemu malčku še pred prvim šolskim dnem napolnite torbo!

Sodelujte v poletnem kvizu in se potegujte za super šolske potrebščine! Foto: RA

Še dober mesec dni in hodnike šol in vrtcev bo znova napolnil otroški smeh. Med tem, ko naše malčke pripravljamo na novo šolsko leto, pa marsikoga od nas prevzamejo nostalgični občutki in spomini na dni, ko smo za šolskimi klopmi sedeli sami. Na Aktualu vam bomo te spomine oživeli, saj smo za vas pripravili poletni kviz, s katerim bomo preverili, koliko znanja vam je s tistih lepih dni ostalo.

V nagradni kviz se od sobote, 27. 7. do petka, 2. 8., prijavite z SMS sporočilom, z vsebino »Baby Center«, mi pa bomo vsak dan, ponedeljka, 29. 7. do petka, 2. 8., nekoga od prijavljenih poklicali v kviz in mu zastavili nagradno vprašanje.

Pravilne odgovore bomo nagradili s super izdelkom za šolo ali vrtec iz Baby Center ponudbe!

Nagradni sklad:

Ponedeljek, 29. 7.: Set šolskih pripomočkov Nightfall

Torek, 30. 7.: Vrtčevski nahrbtnik 3D Minnie

Sreda, 31. 7.: Polna peresnica Jungle Fever (vključuje 12 Jungle Jumbo barvic in flomastrov)

Četrtek, 1. 8. : Nahrbtnik za vrtec FreeOn

Petek, 2. 8.: Copat Bosa Noga

*nagrade lahko nagrajenec zamenja za isti izdelek v drugi barvi

Vse za vrtec in šolo v Baby Centru!

Kmalu bo tu september, ko bodo malčki znova zakorakali vrtce in šole, še prej pa bo njihove torbe potrebno napolniti s potrebščinami za uspešen začetek novega šolskega leta. V Baby Centru bo to seveda »mala mal'ca«, saj boste tam našli vse, kar potrebujejo. Nudijo namreč široko ponudbo šolskih torb vseh barv in velikosti, v katerih bodo vaši šolarji z lahkoto prenašali znanje, ki ga bodo pridobili za šolskimi klopmi. Da pa v šole ne bodo odšli s praznimi torbami, pa v Baby Centru nudijo tudi pestro ponudbo peresnic, zvezkov, barvic, svinčnikov in ostalih potrebščin. Seveda niso pozabili tudi na najmlajše, ki se bodo septembra vrnili v vrtec. Njihove nahrbtnike napolnite z rezervnimi oblačili, copati, najljubšo ninico in enostavnimi stekleničkami za pitje.  

Da bodo vaši šolarji v novo šolsko leto vstopili tudi šik, pa v Baby Centru najdete tudi čudovito izbiro oblačil in obutve.

Celotno ponudbo za šolo in vrtec si lahko ogledate TUKAJ.

Prva izbira že tri desetletja

Baby Center je zvest sopotnik staršev že več kot 30 let. Oblikovali so tri produktne linije – BC baby, BC play in BC style – in kupcem na pregleden način približali ponudbo, ki je na enem mestu ne boste našli nikjer drugje. Z veliko mero odgovornosti, izkušenj in strokovnosti se posvečajo celoviti ponudbi na enem mestu, poskrbijo za učinkovito ter skrbno svetovanje vse od časa nosečnosti pa do obdobja, ko otroci prestopijo prag zgodnjih najstniških let. Baby Center ostaja prva izbira otrok in staršev. Postavlja jih v osrčje svojega delovanja in z njimi tke zaupanja vredne vezi, vse od vesele novice, da prihaja dojenček, pa do priložnostnih nakupov, ko iščete darilo za rojstni dan. Brezplačni Klub Baby Center združuje že skoraj pol milijona uporabnikov, ki so deležni posebnih klubskih ugodnosti. Izkoristite jih lahko v kar 55 trgovinah BabyCenter po Sloveniji ter v spletni trgovini babycenter.si.

Splošni pogoji