TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:23

COVJEK OD LEDA

TONY CETINSKI

17:19

RADA SEM TVOJA

TANJA ZAGAR

17:12

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

17:09

ZA MENE

IVANA KOVAC

16:57

NE ZOVI ME U PONOC

NEDA UKRADEN

16:53

5 6 PIVA

MEJASI

10. 05. 2024 13:05 | Promocijsko sporočilo

JUPOL Malaton

Prepoznajte pripomočke za beljenje in osvojite lepo nagrado!

Sodelujte v nagradni igri in osvojite lepo nagrado! Foto: RA

Spomladansko čiščenje pogosto vključuje tudi beljenje sten, ki smo jih pod svetlobo kratkih zimskih dni uspešno ignorirali. Ta podvig se marsikomu zdi zelo zahtevna reč, pa vendar je beljenje precej lažje, če imamo prave pripomočke! Jih poznate? Na Aktualu vas bomo postavili pred izziv, ki vas bo odlično pripravil na letošnje spomladansko beljenje!

V nagradno igro se prijavite tako, da od sobote, 11. 5. do petka, 17. 5., pošljete SMS sporočilo z vsebino »JUPOL« na telefonsko številko 051 70 80 90.

Vsak dan, od ponedeljka, 13. 5. do petka, 17. 5., bomo enega Aktualovca poklicali v eter, naša voditelja pa bosta hitro naštela deset vsakdanjih predmetov. Naloga poklicanega bo, da izmed naštetih predmetov čimprej izloči tri, ki so povezani z beljenjem.

Vsi izžrebanci, ki bodo nalogo uspešno opravili, bodo nagrajeni s 15 litri barve JUPOL Classic, s katero bo vaše spomladansko beljenje šlo kot po maslu!

JUPOL_family_apr2021_transp.png
Visokokakovostne barve Jupol
Jub

Bodite pripravljeni na spomladanski JUPOL Malaton

V družbi JUB so za svoje zveste uporabnike tudi za letošnjo pomlad pripravili tradicionalno akcijo, ki tokrat nosi pomenljivo ime – JUPOL Malaton. Ker pleskanje ni povsem enostavno opravilo in zahteva našo fizično pripravljenost, bo spomladanska akcija z njihovo najprepoznavnejšo blagovno znamko JUPOL povezana z zabavnimi namigi, kako z aktivno vadbo in domiselnimi treningi predhodno utrditi svoje mišice in se pravočasno pripraviti na pleskarski maraton. Akcija, ki jo do konca meseca maja spremlja nagradna igra s tedenskimi nagradami, je zasnovana za vse, ki se boste v kratkem v svojih domovih lotili pleskanja zidnih površin z barvami JUPOL, in tudi tiste, ki boste v njej sodelovali le virtualno z izpolnjenim FIT testom prek spleta, da bi prispevali svoj lonček barve za humanitarne namene. V humanitarnem delu akcije JUPOL Malaton, ki jo v JUB-u tudi letos izvajajo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, bodo tako skušali zbrati čim več litrov barv za celovito prenovo telovadnice OŠ Orehek iz Kranja.

JUPOL_malaton-BANNER_FIT TEST_350x250_SLO_brez akcije.jpg
Pripravi se na spomladansko pleskanje!
Jub

V akciji JUPOL Malaton lahko torej sodelujete na dva načina; kot podpornik humanitarne akcije, v kateri boste prispevali svoj lonček barve za dober namen, obiščete www.jupol-malaton.jub.si in uspešno rešite FIT test skozi 5 zabavnih vprašanj, s katerimi boste preverili, ali ste res dovolj dobro telesno pripravljeni na pleskanje.

Vaši pravilni odgovori na FIT testu vas bodo seveda vključili tudi v nagradno igro, v kateri se poleg številnih praktičnih nagrad lahko potegujete tudi za vikend oddih za 2 osebi v Glampingu Bloke, bon za Intersport v vrednosti 150 ali 100 evrov, šestim nagrajencem pa bodo za nakup izdelkov JUPOL, opravljenih v času med 15. 4. in 31. 5., povrnili vrednost računa, in sicer do največ 100 evrov. Vsak kupec lahko račun za nakup JUPOL barve poslika s telefonom in ga za sodelovanje v nagradnem žrebanju prenese preko QR kode, ki jo najde na prodajnih mestih pri ponudnikih gradbenih materialov po Sloveniji, ali pa sliko računa naloži kar na spletni strani FIT testa www.jupol-malaton.jub.si.

Splošni pogoji