TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:30

SIVA POT

ALEKSANDER MEZEK

21:24

THE BEST

TINA TURNER

21:21

NECEMO NOCAS DOMA

ZLATKO PEJAKOVIC

21:17

EVO NOCI EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

21:10

LJUBAV ZA SVE

SANDI CENOV

21:07

STARA BARKA (DJT RMX)

CALIFORNIA

21:04

PIJEMO DANIMA

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

21:01

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

20:57

NITKO NEMA DVA ZIVOTA

DRAZEN ZECIC

20:48

MEGAMIX

BONEY M

28. 02. 2024 15:28 | Promocijsko sporočilo

Aktualov dan žena

Prepustite se glasbi in razvajanju!

Dan žena na Aktualu Foto: RA

Pred nami je 8. marec, čas, ko se poklonimo vsem čudovitim ženskam in se jim zahvalimo, ker naš svet vsak dan naredijo malce lepši. Na Aktualu bomo letos ta praznik obeležili na prav poseben način, saj za pripadnice nežnejšega spola pripravljamo pravo glasbeno poslastico. Vam, dragim damam, bomo v našem programu namreč pripravili kar štiri koncerte, ki vam bodo zagotovo polepšali praznik. Nastopajoče razkrijemo kmalu!

Seveda bomo poskrbeli tudi za naše voditeljice, ki jih bomo 8. marca poslali na več kot zasluženo razvajanje. Medtem, ko one uživajo na masažah, v lepotilnih salonih in drugih sproščujočih aktivnostih pa bodo naši voditelji v celoti poskrbeli za Aktualov program.

Privoščite si razvajanje v Rimskih Termah

Ne veste kam za dan žena? Vabljeni v Rimske Terme, kjer vas čaka popolno razvajanje v dvoje. Prepustite se svetu savn, bazenov in sproščujočih masaž, ki so vam na voljo v sodobnem Wellness centru Amalija in uživajte v vrhunski kulinarični ponudbi.

Romantični vikend v Grand Hotelih Sava

V Grand Hotelih Sava Rogaška Slatina so za dan žena pripravili izjemno ponudbo za vikend v dvoje. Čakata vas dve nočitvi v luksuznem hotelu, s prostim vstopom v bazen s termalno vodo, jaccuzzi ter savno. Razvajali vas bodo z romantično večerjo po izboru šefa kuhinje, za glasbeno vzdušje pa bo poskrbela Klapa Kampanel!

Več na: https://www.rogaska.si/si/ponudba/dan-zena-08-10-03-2024/

S cvetjem ne boste nikoli zgrešili

V cvetličarni in darilnici Cvetje N&M poskrbijo, da je vsak dan posut s cvetjem. Poleg pestre izbire rezanega cvetja in okrasnih rastlin nudijo tudi izvirna darilca, po vaših željah pa izdelajo tudi čudovite aranžmaje za vse priložnosti. Vabljeni, da si njihovo ponudbo ogledate tudi v spletni galeriji.