TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:11

LE ZAKAJ SI ZALOSTNA

101KA BAND

19:07

92

PETAR GRASO

19:04

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

19:00

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

18:55

NE MOGU TI RECI

OLIVER DRAGOJEVIC

18:52

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

18:49

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

18:45

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

18:41

AJMO PRIJATELJI

NOCNI SKOK

18:37

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

12. 05. 2023 11:34 | A.D

40 za 40

Glasujte za svojo najljubšo talno oblogo in mogoče prav vi prejmete 40m2 vrhunskih vinilnih oblog po vaši izbiri!

40 za 40 Foto: RA

Razmišljate o osvežitvi svojega doma z novimi talnimi oblogami? Ste vedeli, da je vse, kar potrebujete za prenovo svojih tal, le kanček sreče? V Aktualovi novi nagradni igri ponovno odpiramo stilsko dilemo! Od ponedeljka, 13.5, do petka, 19.5. bomo na naši spletni straniFB ter IG profilu objavili in izpostavili sliko, na kateri je 40 različnih stilov vinilnih talnih oblog. Vaša naloga je, da glasujete za svojo najljubšo!

Za sodelovanje v nagradni igri nam od ponedeljka, 13.5, do petka, 19.5., na telefonsko številko 041 309 300 pošljite SMS z vsebino "AKTUAL EKO STIL + številko talne obloge, ki vam je najbolj všeč". Sodelujete lahko tudi na našem IG in FB profilu, kjer nam pod sliko v komentar zapišete številko vaše najljubše talne obloge.

40_slika_clanek.png
Glasujte za svojo najljubšo vinilno oblogo
RA

Vsak dan, od ponedeljka, 13.5., do četrtka 18.5., bomo izžrebali nekoga izmed sodelujočih, ki bo prejel EKO STIL pulover s kapuco (hoodie). V petek, 19.5., pa nekomu podarimo glavno nagrado – 40m2 vinilnih talnih oblog.

ZGODBA O USPEHU: 40 LET SKRBIJO ZA NAŠE DOMOVE

Podjetje Eko stil praznuje 40-letnico delovanja. Ob tej priložnosti so prenovili svoj salon in pripravili posebne ugodnosti.

eko-stil, vinilne-obloge-eko-stil, vinilne-obloge, radio-aktual
Prenovljeni salon Eko Stil
Eko Stil

To ni običajen salon. Eko Stil je v svoji bogati zgodovini postavil poseben koncept prodaje, ki je navdušil številne slovenske kupce. V svoji bogati ponudbi talnih oblog imajo vse, kar potrebujete za sodobno opremljanje svojega doma: strokovno pomoč in izjemno kakovostne obloge, ki bodo vašemu domačemu interjerju dodale pravi značaj.

SPOZNAJTE NEVERJETNO ZGODBO, KI TRAJA ŽE ŠTIRI DESETLETJA

Ni naključje, da je podjetje Eko Stil postalo eno najbolj prepoznavnih podjetij na področju talnih oblog v Sloveniji. Že od svojih začetkov, ko so kot mlado podjetje odprli svoj prvi show room v ljubljanskem WTC-ju, so imeli jasno vizijo: svojim kupcem ponuditi najboljše in najbolj inovativne rešitve na trgu.

eko-stil, vinilne-obloge-eko-stil, vinilne-obloge, radio-aktual
Prenovljeni salon Eko Stil
Eko Stil

V iskanju najboljših materialov in najbolj sodobnih izdelkov so rasli in se pozneje preselili v BTC, kjer domujejo še danes.

Z leti so se razvili v enega vodilnih ponudnikov talnih oblog v Sloveniji, postali so nekakšni »trendsetterji« na svojem področju, saj so ves čas stremeli k temu, da bi bili vedno korak pred konkurenco. Njihova pestra ponudba prepriča še tako zahtevne kupce, ki iščejo visokokakovostne materiale, in tudi tiste, ki so morda omejeni z nižjim proračunom, vendar želijo svoj dom opremiti z izbranimi materiali, ki jim bodo služili več let.

ekostil, talne-obloge-ekostil, vinilne-obloge-ekostil, radio-aktual, nagradna-igra
Talne obloge Ekostil
RA

Pri njih boste našli širok izbor sodobnih talnih oblog, kot so parket, vinil, vinil SPC klik in tekstilne talne obloge. V njihovem salonu se boste hitro počutili kot doma, saj boste na enem mestu dobili vpogled v vse tipe talnih oblog, s pomočjo njihovih strokovnjakov pa boste lahko izbrali prav tiste, ki se bodo najbolje podale vašemu slogu in notranjemu dizajnu. Prava talna obloga je lahko odlično izhodišče za odlično stilsko nadgradnjo in je hkrati tudi zagotovilo za večletno brezskrbno bivanje.

Ne glede na to, ali opremljate dnevno sobo, spalnico, jedilnico ali otroško sobo, vam bodo strokovnjaki podjetja Eko stil svetovali in pomagali najti idealne rešitve, ki se bodo popolnoma ujemale z vašim slogom in prostorom.

Poleg tega Eko stil ponuja tudi možnost strokovne montaže talnih oblog, kar zagotavlja, da bodo nameščene brezhibno in trajno.

PUSTITE SE RAZVAJATI NA DNEVIH ODPRTIH VRAT

Ob 40-letnici je Eko stil za svoje kupce pripravil prav posebno nakupovalno doživetje. Opremljanje sanjskega doma še nikoli ni bilo tako enostavno. Njihov prenovljeni salon je namreč postal pravi svet v malem: v njem boste še lažje izbirali vrhunske talne obloge za svoj dom.

slika_clanek_dneviodprtihvrat.png
Vabljeni na dan odprtih vrat v salon EKO STIL
RA

Sodoben koncept nakupovanja vas bo nedvomno navdušil, očarala pa vas bo tudi izjemna in raznolika ponudba talnih oblog. Ste bolj za klasiko in sanjate o kakovostnem parketu? Vas zanimajo novejši materiali, ki bodo vašemu domu dodali kanček sodobne ekstravagance? To in še več lahko poiščete v prenovljenem salonu Eko stil, kjer bodo med 17. 5. 2023 in 19. 5. 2023 dnevi odprtih vrat. V teh treh dneh vas bodo pričakali s pogostitvijo, tako da se boste lahko sproščeno sprehodili skozi prostore.

Poleg tega bo Eko stil ob tej posebni priložnosti ponudil tudi najmanj 20 % popusta na celotno ponudbo. To je izjemna priložnost za vse, ki sanjate o novem ali prenovljenem domu in iščete kakovostne rešitve po ugodnejših cenah. S tem popustom in posebnimi ponudbami, ki so del praznovanja 40 let delovanja podjetja, je obisk salona vsekakor vreden vsakega trenutka.

ekostil, talne-obloge-ekostil, vinilne-obloge-ekostil, radio-aktual, nagradna-igra
Talne obloge Ekostil
RA

STE ZA VINILNE OBLOGE? ČAS JE ZA NOVO GENERACIJO

Neprestan tehnološki razvoj prinaša nove generacije vinilnih talnih oblog, ki slonijo na varovanju okolja ter proizvodnji kakovostni materialov. Vinili iz prodajnega programa podjetja EKO STIL so tehnološko dovršeni in uporabniku nudijo enostavno, kvalitetno in hkrati estetsko rešitev za tla, ki navdušujejo z izgledom, teksturami, oblikami in najboljšimi imitacijami lesa, kamna, betona, terazza in drugih materialov.

JE IZREDNO OBSTOJEN IN TRPEŽEN

Vinili, ki jih nudijo v podjetju EKO STIL, so izredno trpežni in odporni na obrabo, z različnimi debelinami obrabnega sloja, primerni za privatne in javne prostore.

ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE

Njihovi vinili ne potrebujejo posebnih tehnik čiščenja, vzdrževanja in premazov, saj so že tovarniško zaščiteni s PU premazom.

JE VODOODPOREN

Vinili v njihovem prodajnem programu so vodoodporni, lahko se jih namesti tudi v kopalnice in niso občutljivi na zračno vlago v prostoru.

ENOSTAVEN ZA VGRADNJO IN PRIMEREN ZA TALNO GRETJE

Vinili, ki jih ponujajo v podjetju EKO STIL so enostavni za vgradnjo (lepljenje, klik, prosto ležeč) in primerni za talno gretje.

IMA REALISTIČNI IZGLED

Vinili nove generacije, izdelani z najnovejšo tehnologijo odlično imitirajo les in kamen, dosegajo izredne realistične izglede, barve ter občutke pravega lesa ali kamna.

ekostil, talne-obloge-ekostil, vinilne-obloge-ekostil, radio-aktual, nagradna-igra
Talne obloge Ekostil
RA

EKO STIL: REŠITEV ZA TLA, KI USTREZA VAŠIM POTREBAM

Poznavanje tehnologije, inovativno iskanje rešitev in kakovostna storitev. Podjetje EKO STIL ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam. Prisegajo na kakovost, ustvarjalnost, obstojnost in trajnost v vseh sektorjih. Njihove vinilne, ekološke in tekstilne talne obloge ter parketi se zelo dobro obnesejo povsod.

Vstopite v novi nakupovalni svet in obiščite prenovljeni salon Eko stil na Španski ulici 9 v BTC-ju v Ljubljani (Hala E, nasproti Emporiuma).

eko-stil, vinilne-obloge-eko-stil, vinilne-obloge, radio-aktual
Prenovljeni salon Eko Stil
Eko Stil

Prepustite se navdihujoči atmosferi in se posvetite ustvarjanju popolnega doma s pomočjo vrhunskih izdelkov in strokovnega znanja podjetja Eko stil.

Obiščite tudi spletno stran podjetja Eko stil na naslovu www.ekostil.si in se prepričajte o njihovi pestri in kakovostni ponudbi. Preverite njihove reference, ki pričajo o njihovi zanesljivosti in strokovnosti.

SPLOŠNI POGOJI

Fotogalerija