TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:36

PRESIDENTE

ALKA & ALTERELLA

17:31

STO ZIVOTA

DINO PETRIC FT. KATARINA GRUJO

17:27

AJMO DUSO POBIC NEGDI

RISPET

17:20

MOJA

KVATROPIRCI

17:13

LASTAVICA

MERI CETINIC

17:05

MAJKO STARA

MATKO JELAVIC

04. 05. 2023 12:37 | A.D

STORITVE PO ŽELJI

Katere storitve bi pa vi najraje naložili svoji boljši polovici?

Storitve M Tehnika Foto: RA

Vsi vemo, katere tri želje bi izbrali, če bi na ribolovu iz vode potegnili zlato ribico. Kaj pa, če vam namesto zlate ribice, želje izpolni kar vaš partner? V novi Aktualovi nagradni igri nas bo zanimalo, katere tri storitve bi vi, naši poslušalci, za vedno naprtili svojim partnerjem. Se želite vsak dan prebuditi ob zajtrku v postelji? Ste naveličani pomivanja posode?

Za sodelovanje v nagradni igri nam od sobote, 6.5., do petka 12.5., na telefonsko tajnico, na telefonsko številko 041 30 40 50, sporočite tri storitve, za katere bi želeli, da jih vaš partner od sedaj naprej opravlja za ali namesto vas. Vsak dan, od ponedeljka, 8.5., do četrtka 11.5., bomo izžrebali enega poslušalca, ki bo prejel dobroimetje v vrednosti 40€ za nakupe v M Tehniki.

V petek, 12.5. izžrebamo srečneža, ki bo prejel glavno nagrado dobroimetje v vrednosti kar 100€ za nakupe v M Tehniki!

M TEHNIKA – KAKOVOSTNE STORITVE NAMESTO VAS

V M Tehniki si prizadevajo za čim bolj prijazno in celovito izkušnjo svojih kupcev, zato z novo, široko ponudbo storitev želijo pomagati tistim, ki tovrstnih opravil niso vešči, oziroma želijo njihovo izvedbo prepustiti strokovnjakom. Zalomi se lahko že pri gospodinjskih aparatih in beli tehniki, saj ob nakupu marsikdo ne pomisli na sam priklop ali montažo, ki sta ključnega pomena za njihovo pravilno delovanje. S tem namenom v M Tehniki nudijo storitve priklopa in montaže vaših novih naprav, s katerimi vam bodo prihranili čas in vam obenem zagotovili, da so vaše naprave delujoče in pravilno nameščene. Vsi, ki zaupate svojim sposobnostim priklopa in montaže, pa si še vedno lahko zagotovite podaljšano jamstvo, s katerim boste do 5 ali 7 let brezskrbno uživali v uporabi svojih novih aparatov.

PRENOVA HIŠE IN OKOLICE

Prenova prostorov v hiši lahko prinese veliko veselja, vendar ta pogosto izzveni, ko se je potrebno začeti ukvarjati z dejansko izvedbo tiste sanjske ideje. V M Tehniki želijo ohraniti vaše veselje pri prenovi doma, zato nudijo široko ponudbo montažnih in gradbenih storitev, s katerimi boste lahko projekt predali v roke strokovnjakom, vi pa boste lahko uživali ob opazovanju, kako vaša sanjska ideja postane resničnost. Si želite nove kopalnice? S storitvijo kopalnica na ključ, vam v M Tehniki uredijo čisto novo kopalnico - od 3D izrisa, gradbenega dela ter montaže in priklopa vseh elementov. Poleg kopalnice vam v M Tehniki prenovijo tudi druge prostore, saj nudijo polaganje talnih oblog, montažo kuhinjskih elementov ter slikopleskarska dela. Da pa bo čudovita tudi zunanjost vašega doma, pa v M Tehniki poskrbijo tudi za zeleno ureditev okolice, postavitev ograjnih sistemov ter krovska dela.

Celotno ponudbo storitev, s katerimi bo vaš dom zaživel brez nepotrebnega stresa, si lahko ogledate tukaj: https://mtehnika.mercator.si/storitve

SPLOŠNI POGOJI