TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:39

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

19:34

RIBARI

VINKO COCE

19:30

STO SAM JA STO SI TI

DANIJELA

19:26

ZUTA RUZA

FRAJLE FT. ZELJKO BEBEK

19:22

KAD SE PRIJATELJI RASTAJU

JASMIN STAVROS

19:18

MARIJA

GRUPA VIGOR

19:14

ZLATNE STRUNE

MIROSLAV SKORO IN BARABE

19:11

LE ZAKAJ SI ZALOSTNA

101KA BAND

19:07

92

PETAR GRASO

19:04

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

05. 05. 2023 14:01 | A.D

ZA VSE, KI JIH IMAMO NAJRAJE.

Koga bi pa vi povabili v to sliko?

Pivka Foto: RA

Domišljija je ena izmed najboljših začimb življenja, saj z njo lahko ustvarjamo popolne trenutke kadarkoli, kjerkoli in predvsem - s komerkoli želimo. Predstavljajte si, da na lepo, sončno nedeljo ob svoji najljubši glasbi pripravljate svoje najljubše kosilo. Veste, koga izmed vaših najdražjih bi povabili, da bi skupaj z vami užili ta trenutek? Na Aktualu bo v naslednjem tednu potekala nagradna igra, v kateri bomo vas, drage poslušalce, spraševali, koga bi vi povabili v posamezno sliko oz. situacijo. Vsak dan, od ponedeljka, 8.5. do petka, 12.5. bomo v etru opisali drugo sliko, vaša naloga pa bo, da nam sporočite, koga bi vi povabili, da z vami doživi trenutek, zajet v teh slikah. Da bo naloga lažja, bomo vsak dan, od ponedeljka, 8.5. do petka, 12.5. v tem članku ter na našem Instagramu in Facebooku objavili ilustracijo ambienta, o katerem govorijo naši voditelji.

Za sodelovanje v nagradni igri nam od ponedeljka, 8.5., do petka, 12.5., na telefonsko številko 041 309 300 pošljite SMS z vsebino AKTUAL PIVKA + ime(na) oseb(e), ki bi jo, ju ali jih povabili v sliko. Sodelujete lahko tudi na našem Instagramu in Facebooku, kjer pod ilustracijo označite, koga bi povabili na dogajanje v sliki.

Ambient za PETEK, 12.5.2023:

morje_PR.png
Piknik ob morju
RA

Ambient za ČETRTEK, 11.5.2023:

predblokom_PR.png
Piknik na ulični zabavi
RA

- Ambient za SREDO, 10.5.2023:

nadomacemvrtu_PR.png
Piknik na domačem vrtu
RA

Ambient za TOREK, 9.5.2023:

gorskojezero_PR.png
Piknik ob jezeru
RA

Ambient za PONEDELJEK, 8.5.2023:

pivka, piščančje-meso-pivka, radio-aktual, nagradna-igra
Piknik v naravi
RA

Vsak dan, od ponedeljka, 8.5. do petka, 12.5. bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki bo prejel paket slastnih piščančjih dobrot Pivka (2x čevapčiči, 1x nabodala s papriko in slanino, 1x natur nabodala, 1x marinirane mix peruti, 2x pleskavice).

pivka, piščančje-meso-pivka, meso-za-žar, nagradna-igra, radio-aktual
Paket slastnih piščančjih dobrot Pivka
RA

Dobra izbira. Brez dvoma.

Življenje je lepo, kadar smo obdani z najdražjimi, še lepše pa je, kadar z njimi delimo slasten obrok. Naj bo to v zavetju doma ob skrbno obloženi mizi ali v objemu razgibane narave, z nepogrešljivim vonjem in zvoki cvrčanja slastnih dobrot z žara, ob nedeljskem kosilu z družino, romantični večerji z boljšo polovico ali na žar pikniku s prijatelji in sosedi – ljubezen resnično gre skozi želodec.

miza clanek.jpg
Delite Pivkine dobrote z najbližjimi
RA

Najboljše jedi namreč nastanejo, ko jih pripravljamo za tiste, ki jih imamo najraje in poleg ljubezni v obrok vključimo še posebej skrbno izbrane in kakovostne sestavine.

perutnina, piščančje-meso, pivka, radio-aktual, nagradna-igra
Piščančja nabodala Pivka so vedno prava izbira
RA

Blagovna znamka Pivka na naše mize in piknik deke prinaša zdrave, okusne in sočne izdelke, da lahko z njimi zase in za naše najdražje pripravljamo le najboljše jedi.

Pivka v NOVI, sveži podobi širi skupino piščančjega mesa za žar in predstavlja najnovejšo kolekcijo kakovostnih perutninskih izdelkov, ki bodo nedvomno dobra izbira za vaš naslednji kulinarični podvig, še posebej sedaj, v sezoni piknikov in žarov na prostem. Prepustite se ljubezni in jo delite s tistimi, ki jih imate najraje.

perutnina, piščančje-meso, pivka, radio-aktual, nagradna-igra
Nova podoba, novi izdelki
RA

Med novimi izdelki lahko na prodajnih policah najdete:

NOVA Natur nabodala, ki vsebujejo 100% piščančje meso, popolnoma brez aditivov. Nabodala so pripravljena iz fileja beder ter prsi, ki so najsočnejši del piščanca. Okus dopolni mešanica izbranih, blagih začimb in so odlična izbira za vse, ki si želijo hiter, lahek in predvsem okusen obrok.

NOVE Marinirane mix peruti, brez katerih si naslednjega piknika ne boste več predstavljali. Perutničke so skrbno razkosane in marinirane v okusni marinadi, zato bodo iz embalaže pristale na vašem krožniku kot bi mignil. Okus popolno spečenih na žaru bo vaše najbližje prevzel na vsakem pikniku.

Skrbna reja2.jpg
Skrbna reja
RA

Skrbna reja. Brez antibiotikov.

Pivka skrbi za zdravje svojih živali in ljudi, zato se že desetletja poslužujejo skrbne reje, ki poteka 100% brez antibiotikov. Kot prvi proizvajalec mesa v Sloveniji so prejeli tudi mednarodni certifikat “Vzrejeno brez antibiotikov ANTIBIOTIC FREE STP 080”, ki še dodatno potrjuje kakovost njihovih perutninskih izdelkov in skrb za živali, naravo in ljudi.

Mit: V EU ali Sloveniji nobeno meso, ki se prodaja v trgovini, ne vsebuje antibiotikov.

Dejstvo: Drži, vendar pa prekomerna oziroma nepotrebna uporaba antibiotikov tekom reje živali povečuje možnost razvoja bakterij, ki so odporne na antibiotike. V Evropi zaradi okužb z bakterijami, ki so odporne proti antibiotikom, letno umre že okoli 33.000 ljudi. Pričakovati je, da bo smrtnost z leti še močno naraščala. Svetovna zdravstvena organizacije ocenjuje, da gre za eno največjih tveganj za javno zdravje na globalni ravni.

Vir

SPLOŠNI POGOJI

Fotogalerija