TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:08

TISUCU MILJA

MALIGANI

15:59

DA ZIVOTA IMAM DVA

DAVOR RADOLFI

15:56

ZBOGOM DALMACIJO

KLAPA LANTERNA

15:50

MALI MULAC

GORAN KARAN

15:42

ONA ME OSTAVLJA

JASMIN STAVROS

15:37

ROMEO IN JULIJA

MAMBO KINGS

14. 04. 2023 09:10 | E.A.

ALEN OMIĆ V CENTRU

Se Alen spozna samo na košarko ali tudi na ženske?

Nagradna igra Foto: Aktual

Liga ABA je že skoraj v sami končnici in za čim boljše izhodišče se bori tudi naš Košarkarski klub Cedevita Olimpija in z njim seveda vsi igralci, ki branijo njegove barve. Eden izmed bolj pomembnih členov v klubu je prav gotovo Alen Omić, ki igra na položaju centra.

Vsi vemo, da je Alen korenjak in da obvlada žogo, kako se znajde na parketu, ki je načeloma rezerviran bolj za ženske, pa ne vemo. Zato smo ga na Aktualu postavili pred izziv, ki je za marsikaterega moškega težji kot katerikoli športni derbi. Naša simpatična voditeljica Tamara Goričanec mu je postavila pet 'ženskih' vprašanj, ali je zaslišanje uspešno prestal ali ne pa boste povedali vi, dragi poslušalci.

Za sodelovanje v nagradni igri nam boste morali poslati SMS na 041 30 40 50 z vsebino 'Alen prav' ali 'Alen narobe', odvisno, za kaj se boste odločili po zaslišanem vprašanju. Mi pa bomo vsak dan od ponedeljka, 17. 4., do petka, 21. 4., nekoga nagradili z ogledom košarkarskega spektakla med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo, ki bo 24. 4. ob 18.00, v Areni Stožice. Podelili bomo osem parov VIP vstopnic in en par Deluxe vstopnic, s katerimi lahko tekmo spremljate tik ob parketu.

Nakup vstopnic je možen TUKAJ.

Splošni pogoji