TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:27

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

18:23

MISKO MOJ

JOLE

18:19

LOPOVI U TAMI

INDIRA & DZENAN LONCAREVIC

18:11

KAMEN NA DUSI

PRAVILA IGRE

18:04

AMORE MIO

JAN PLESTENJAK

18:00

NOCAS SE RASTAJU PRIJATELJI

ALEN NIZETIC

07. 04. 2023 12:26 | A.D

MAČJE VESELJE

Poznate Whiskas melodijo? Svojemu ljubljenčku lahko z njo primijavkate lepo nagrado!

Whiskas Foto: RA

Ljudje si pogosto prepevamo, kadar nam v glavi ostane kakšna nalezljiva melodija. Ste se kdaj spraševali, če si vaš muc čez dan prav tako mijavka melodijo svoje najljubše reklame? Na Aktualu smo za vas pripravili zabavno nagradno igro, s katero bomo preverili vaše pevske sposobnosti – v mačji vlogi! Vsak dan, od ponedeljka, 10.4., do petka, 14.4. bomo na naši telefonski tajnici zbirali vaše posnetke, na katerih zamijavkate melodijo Whiskas! Saj veste kako gre: mijav mijaav mijaaav..

Za sodelovanje v nagradni igri nam od ponedeljka, 10.4., do petka, 14.4., na telefonsko tajnico s številko 041 30 40 50 pošljite svojo, oziroma mačjo verzijo melodije Whiskas, mi pa bomo v petek, 14.4. izžrebali nekoga, ki bo prejel polletno zalogo mačje hrane Whiskas (kombinacija suhe in mokre hrane, preračunane po priporočilih za dnevno dozo hrane za mačke)!

Za vse tiste, ki poleg mijavkanja radi izražate svoja mnenja v težkih dilemah, pa bo v istem času potekala še nagradna igra na Aktualovem Facebooku in Instagramu! Vsak dan, od ponedeljka 10.4., do petka 14.4., bomo na Aktualovih družbenih omrežjih odprli eno Mačjo dilemo, vaša naloga pa bo, da izrazite svoje mnenje! Vsak dan, od ponedeljka do petka, bomo dva izžrebana sodelujoča nagradili z darilnim paketom Whiskas!

radio-aktaul, nagradna-igra, mačja-hrana, whiskas, mačke
Whiskas
RA

SVET, V KATEREM MAČKE PREDEJO VEČ

Zadovoljno predenje mačk je eden izmed trenutkov, v katerih njihovi lastniki uživajo skoraj bolj kot mačke same. Vedno je namreč lepo slišati potrditev, da so živali srečne. Mačke so, prav tako kot ljudje, zelo srečne, kadar si polnijo svoje želodčke z okusnim obrokom in to pogosto izrazijo tudi z glasnim predenjem. Znamka Whiskas se je s svojo prenovljeno podobo in novimi recepturami podala na misijo, da ustvari svet v katerem mačke predejo več!

Whiskas s svojo novo ponudbo mačje hrane predstavlja izdelke, s katerimi bo predenje iztržil tudi od najbolj izbirčnih mačk tega sveta! Nova garnitura izdelkov se ponaša s čisto novimi, neustavljivimi okusi, ki jih bodo oboževale prav vse mačke. Saj veste, kaj pravijo, raznolikost je začimba življenja, zato so pri Whiskasu ustvarili prav to – raznoliko kombinacijo okusov, sestavin in tekstur, ki se združijo v zdrav in okusen mačji obrok.

Poiščite najljubši okus vaše mačke še danes na www.whiskas.si/

radio-aktaul, nagradna-igra, mačja-hrana, whiskas, mačke
Whiskas
RA

SPLOŠNI POGOJI