TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:27

AJMO DUSO POBIC NEGDI

RISPET

17:23

JOS I DANAS ZAMIRISI TRESNJA

GAZDE

17:20

MOJA

KVATROPIRCI

17:16

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

17:13

LASTAVICA

MERI CETINIC

17:09

BIZUTERIJA

JELENA ROZGA

17:05

MAJKO STARA

MATKO JELAVIC

16:58

UPTOWN GIRL

WESTLIFE

16:53

KAKO SAM TE LUDO VOLIO

VLADIMIR KOCIS ZEC

16:49

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

07. 04. 2023 09:52 | A.D

POBELI ZA TUJIM PRAGOM

Komu bi pa vi najraje prepleskali dom?

Nagradna igra Foto: RA

Žarki pomladnega sonca nam pridno lepšajo dneve, žal pa so v vsem svojem sijaju izpostavili tudi vse kozmetične nepravilnosti sten, ki so bile do sedaj skrite v zimski temi. Na srečo na obiskih vedno ugotovimo, da so po navadi tuje stene tiste, ki so bolj potrebne pleskanja od naših. Na Aktualu smo pripravili nagradno igro, s katero bomo mogoče prav vam omogočili, da nekomu na naslednjem obisku prepleskate dom! Vsak dan, od sobote, 8.4., do petka, 14.4., bomo debatirali o pomladnem pleskanju sten, vaša naloga pa bo, da nam zaupate, komu bi vi najraje prepleskali stene!

Za sodelovanje v nagradni igri nam na telefonsko tajnico na številko 041 30 40 50 sporočite, komu bi vi prijazno prepleskali dom, mi pa bomo od ponedeljka, 10.4., do četrtka 13.4., vsak dan izžrebali nekoga, ki bo prejel dve 15 L vedri notranje zidne barve Jupol Classic!

V petek, 14.4., pa izžrebamo nekoga, ki bo prejel glavno nagrado – dobroimetje za nakup izdelkov Jub v M Tehniki v vrednosti 100 €.

M TEHNIKA – VSE ZA PLESKANJE

Vsi, ki se boste lotili spomladanskega pleskanja kar sami, boste vse, kar boste potrebovali, našli prav v M Tehniki! Poleg zidne barve Jupol Classic, vas v M Tehniki čaka širok nabor pripomočkov za pleskanje, s katerimi bodo vaše stene bele hitreje in čisteje! V kolikor pa bi radi pleskanje prepustili slikopleskarskim mojstrom, pa v M Tehniki nudijo tudi storitev pleskanja, s katero bodo vaše stene brezhibno bele, ne da bi si vi ob tem umazali svoje najudobnejše hlače. Pa veselo pleskanje!

SPOMLADANSKO PLESKANJE Z JUPOL CLASSIC

Pleskanja sten se malokdo loti z nasmeškom, saj pot do lepih belih sten zahteva natančnost, čas in znanje. Kljub vsemu, je delo veliko lažje, kadar je to storjeno s pravilnimi pripomočki in predvsem pravilno zidno barvo. S pravo barvo je pleskanje precej lažje tudi za vse »pomladne« domače pleskarje, ki za čopič poprimejo le kdaj pa kdaj. Zidna barva Jupol Classic je visoko pokrivna barva, ki bo že ob prvem nanosu pokrila intenzivne madeže. Je idealna barva za vse, ki niso vešči pleskanja, saj ob sušenju omogoča daljši čas za popravljanje napak, kot so kapljice in neenakomerni nanos.

Jupol Classic je odlična izbira za vse manj obremenjene prostore, saj se ponaša z izredno lepim končnim izgledom, prav tako pa jo odlikuje vrhunska paroprepustnost, kar v prostorih z višjo vlažnostjo prepreči luščenje oziroma nabiranje plesni. Prav tako pa ima Jupol Classic tudi certifikat razreda A, kar pomeni, da ima zelo nizko emisijo v prostor ter je okolju in uporabniku prijazen izdelek.

Skladno s svojo dolgoletno tradicijo se je družba JUB tudi letošnjo pomlad odzvala klicu k dobrodelnosti in bo v humanitarni akciji Pomežik soncu®, ki bo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije potekala do konca meseca aprila, zbirala lončke barve JUPOL Classic za barvito prenovo prostorov otroškega letovišča Pacug. Vabimo vas, da tudi vi sodelujete v akciji in prispevate lonček barve za obnovo. 

SPLOŠNI POGOJI